24.3.23

Πρόεδρος με συπτώματα άνοιας

 

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Σύμφωνα με τα ιατρικά εγχειρίδια, η άνοια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μνήμη, στην κατανόηση, στην οργάνωση των σκέψεων και στις καθημερινές λειτουργίες. Οι παρατεταμένες περίοδοι άνοιας μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια ταυτότητας και προσωπικότητας.

Η άνοια αποτελεί σοβαρό πρόβλημα υγείας και απαιτεί ειδική προσοχή και φροντίδα από τους γιατρούς και τους φροντιστές.
Ο "φίλοι" και σύμμαχοι μας Αμερικανοί, οι οποίοι κατά κάποιο τρόπο θέλουν ή είναι επί της ουσίας οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου, αυτή την στιγμή επέλεξαν ή μάλλον επέβαλαν στον Αμερικανικό λαό έναν άνθρωπο, ο οποίος φυσιολογικά λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, φαίνεται ολοκάθαρα ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το ερώτημα είναι γιατί το έκαναν αυτό? Θεωρώ ότι η απάντηση είναι αυτονόητη και έγκειται στο ότι προφανώς πρόκειται για έναν "αχυράθρωπο" ο οποίος υπηρετεί μια ομάδα ανθρώπων, οι οποία απαρτίζεται από τραπεζίτες, εμπόρους όπλων, πετρελαίου και άλλων συμφερόντων, οι οποίοι αν χρειαστεί, θα έχουν έτοιμο και τον αποδιοπομπαίο τράγο, στον οποίο θα φορτώσουν όλες τις δόλιες ενέργειες τους.
Πραγματικά είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Αμερική και πολλοί φοβούνται, ότι είναι προάγγελος γεγονότων, τα οποία θα βλάψουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.