26.8.15

Το "Ασόβαρος" είναι ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Διαβάζουμε στο Κουτί της Πανδώρας: 
Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι δεν είναι απαραίτητο ο ΣΥΡΙΖΑ να μετέχει σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχηματισμό για την υλοποίηση του τρίτου μνημονίου, σε περίπτωση που δεν είναι πρώτο κόμμα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «θα στηρίζουμε και θα ψηφίζουμε συγκεκριμένα μέτρα για τα οποία έχουμε δεσμευτεί». 

Ο σχολιασμός...

Με απλά λόγια ο μεγάλος "Παλαμοκρουστής" μας εκβιάζει να τους δώσουμε την πρωτιά για να υλοποιήσουν και να ολοκληρώσουν την προδοτική και κατάπτυστη συμφωνία που έφεραν για να μας "ανταμείψουν" για το μεγάλο ΟΧΙ που είπαμε στα μνημόνια στο στημένο δημοψήφισμα στο οποίο είχαν διαμορφώσει συνθήκες εκβιασμού για να τους πούμε ΝΑΙ. 
Φαίνεται πως ο κ. Πολιτικός Μηχανικός θεωρεί ότι έχει να κάνει με τα ντουβάρια της δουλειάς του και έχει το θάρρος αλλά κυρίως το θράσος να λέει ότι λέει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. 
κ. Βούτση όλη η παρέα σας και εσείς προσωπικά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η υπόληψη και η τιμή σας έχει πέσει πολύ χαμηλά στα μάτια και στην συνείδηση του Ελληνικού λαού και ότι αυτές οι βλακείες που λέτε εκτός από αφελείς σας καθιστούν και ανόητους μιας και πιστεύω ότι κανένας νοήμων ψηφοφόρος δεν θα θελήσει να σας δώσει την πρωτιά για να ολοκληρώσετε το έγκλημα σας εις βάρος της Πατρίδας μας. 
Επίσης θέλω να σας πω μιας και σας είδα σε ένα πάνελ της ΕΡΤ ότι η τηλεοπτική σας παρουσία και εικόνα είναι άθλια αφού το μόνο που περνάτε στους τηλεθεατές ως εντύπωση είναι η ασχετοσύνη και η αλαζονεία που σας διακατέχει και η οποία πιστέψτε με δεν σας ωφελεί αφού το μόνο που μας προκαλεί είναι την διόγκωση της απέχθειας και της οργής προς το πρόσωπό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.