22.8.15

Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου Νο 1

Ετούτα δε τα ήλπιζα σα ψήφιζα το ΣΥΡΙΖΑ 
Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο


Οικογένεια Ελλήνων (Αντρόγυνο με τα δύο τους παιδιά) προσπάθησαν να συμμετέχουν στις Κρουαζιέρες τις οποίες προσφέρει η κυβέρνηση της "Πρώτης φοράς Αριστεράς" για την φιλοξενία και την περιήγηση στα διάφορα λιμάνια της χώρας των εκατοντάδων Παράτυπων Μεταναστών (σύμφωνα με το νέο λεξικό της κυρά Τασίας είναι η ερμηνεία της λέξης Λαθρομετανάστες).
Οι πολυήμερες αυτές κρουαζιέρες γίνονται μετά την ...

άρνηση του (σοβαρού) κράτους των Σκοπίων (με την παρότρυνση φυσικά και των βορειοευρωπαίων) να μη δεχτεί να διέλθουν από τα σύνορα του όλοι αυτοί οι "Τουρίστες".
Την οικογένεια αναγνώρισε ο καμαρώτος εξυπηρέτησης της καμπίνας Νο23 (με θέα την εσωτερική πισίνα δίπλα από το ρεστοράν με τα θαλασσινά) ο οποίος έτυχε να είναι γείτονας της πεθεράς του πατέρα η οποία πεθερά φιλοξενούσε την οικογένεια στην Κω τα τελευταία 2,5 χρόνια που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι! 
Όπως έγινε γνωστό η οικογένεια των θρασυτάτων Ελλήνων κατόρθωσε να εισχωρήσει στο πλοίο της δωρεάν ξάπλας και μάσας μεταμφιεσμένοι ως Αφγανοί λαθρομετανάστες. 
Λέγεται δε ότι η μεταμφίεση ήταν τόσο επιτυχής (απλυσιά ενός τουλάχιστον μήνα, σκισμένα ρούχα, κοράνι στα χέρια κ.α) που ο καμαρώτος δεν τους κατάλαβε εκ πρώτης όψεως αλλά κάποια στιγμή αναγνώρισε την φωνή του πατέρα όταν τον άκουσε να λέει στην σύζυγό του "Ετούτα δε τα ήλπιζα σαν ψήφιζα το ΣΥΡΙΖΑ". 
Ενημερώθηκε αμέσως ο πλοίαρχος ο οποίος δείχνοντας μεγαλειώδη ανθρωπιά τους αποβίβασε στο επόμενο λιμάνι παρακούοντας την διαταγή (μέσω ασυρμάτου) της κυρά Τασίας που το είπε να τους πετάξει αμέσως στην θάλασσα!!!

Υποσημείωση
Η τυχόν ταύτιση προσώπων και γεγονότων με το παραπάνω αφήγημα (το οποίο είναι προϊόν αρρωστημένης φαντασίας) είναι εντελώς τυχαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.