1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

1.4.14

Ο Όνειδος του ... Κοινοβουλίου!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά την ....
απαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του. Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό στο γραφείο του με την λίστα Λαγκάρντ καθώς να αποδείξει ότι δεν ήταν γνώστης της αλλοίωσης αυτής από τον ήδη κατηγορούμενο φίλο του κ. Πσπακωνσταντίνου. Επίσης έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά κατά καιρούς για την συμμετοχή του σε περίεργες υποθέσεις στα διάφορα υπουργεία που θήτευσε και οι οποίες χρήζουν περαιτέρω έρευνας. Πέρα όμως από αυτά οι πράξεις, το ύφος και η εγωπάθεια του τον έχουν καταστήσει στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως λεκτικό "τραμπούκο" ο οποίος προκειμένου να επιβιώση πολιτικά χρησιμοποιεί τις γνώσεις και την πιθανή επιστημονική του κατάρτιση για να κοροϊδέψει, να ειρωνευτεί αλλά κυρίως να εκφοβίσει τους πολιτικούς και όχι μόνο αντιπάλους του μια και ποτέ δεν παρήγαγε πολιτική ωφέλιμη για τον λαό και το κόμμα του!


Υποσημείωση

Χυδαίος και αδίστακτος ως το τέλος δεν δίστασε να βρίσει προχτές το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κακλαμάνη επειδή εν μέρει διαφοροποιήθηκε από το Τροικανό νομοσχέδιο που ψήφισαν οι Γερμανοτσολιάδες του Κοινοβουλίου! Δείτε και ένα βίντεο που δείχνει πόσο νευρικός είναι .... για να μη πω τίποτα άλλο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.