1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

5.4.14

Ο κ. "Εκτός τόπου και χρόνου" ... ξαναχτύπησε!

Ο πάσχων από "τηλεμανιοπαραθύρωση" Υπουργός Υγείας βγαίνει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ παντού και παρλάρει (σαν κασέτα σε γρήγορες στροφές) εκθειάζοντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση που υπηρετεί.
Όμως τελευταία αποδεικνύεται ότι είναι “τελείως” .... εκτός τόπου και χρόνου.(για να μη πω τίποτα άλλο που θα του ταίριαζε περισσότερο.)

Πραγματικά δεν πίστευα στ’αυτιά μου όταν τον άκουσα  στο Mega-λο κανάλι (όπου φιλοξενείται συχνά πυκνά από τους γνωστούς “διαστρεβλωτές” της κοινής γνώμης) να λέει ότι τον συγκίνησε σαν πατέρα  η επίθεση του υιού Μπαλτάκου με στη Βουλή εναντίον βουλευτών. (αλήθεια τι θα έλεγε ή μάλλον πως θα έσκουζε αν είχε δεχτεί ο ίδιος επίθεση από κάποιον παρείσακτο εντός Βουλής;)

Το καλύτερο όμως το είπε στο τέλος (όπου αποδεικνύει ότι μάλλον έχει μειωμένη αντίληψη και κρίση ή θεωρεί ότι απευθύνεται σε ηλίθιους) δηλ. μας είπε ότι από το βίντεο και τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ο κ. Σαμαράς βγαίνει .... “λάδι”!

Φίλες/οι από “αυτούς” που έχει μαζέψει γύρω του ο Πρωθυπουργός δηλ. τους στενούς συνεργάτες και κορυφαίους υπουργούς του καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την προοπτική της κυβέρνησης του. 
Μιας κυβέρνησης που οδηγεί την χώρα ολοταχώς στην καταστροφή και σε πολιτειακή ανωμαλία και πραγματικά είναι λυπηρό που οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες αφήνουν κάτι “σώγαμπρους” “αποστάτες” και “παρατρεχάμενους”να διαλύουν το κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής!  Για του λόγου το αληθές απολαύστε …. τον κ. "εκτός τόπου και χρόνου" σε νέες ... περιπέτειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.