1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

16.4.14

Τα μωρά της "Ρόζμαρι Μέρκελ" μας θεωρούν ... Μάο-Μάο!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
 
Αντώνης Σαμαράς....
 Το πρώτο μέτρο που παίρνουμε ως κράτος για τους αστέγους είναι η κοινωνική κατοικία. Όσα κτίσματα ανήκουν στη δικαιοδοσία του δημοσίου θα χρησιμοποιηθούν για να στεγάσει αστέγους και για να προσφέρει βασικές υπηρεσίες για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Ο σχολιασμός …

κ. Πρωθυπουργέ όλες αυτές οι “προεκλογικές παροχές” εκτός από δολίως σκεπτόμενο, σας καθιστούν και αφελή αφού πιστεύετε ότι με τέτοιου είδους ενέργειες θα ξεγελάσετε για τρίτη φορά την πλειονότητα του εκλογικού σώματος. Για να γίνω ποιοι σαφής σας υπενθυμίζω τις δύο πρώτες εκ των οποίων η πρώτη ήταν το 1993 όπου ρίξατε την κυβέρνηση Μητσοτάκη (και απορώ πως αυτοί που σας έβριζαν τότε εν χορώ σας έκαναν και σας ανέχονται ακόμα σαν αρχηγό της ΝΔ) και η δεύτερη ήταν πριν τις εκλογές του 2012 όπου μας είχατε φλομώσει στα “Ζάππεια” 1, 2 κ.τ.λ.                              
Αφού τα δύο αυτά χρόνια μαζί με τον άλλο ανεκδιήγητο συνπρωθυπουργό σας οδηγήσατε στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες ερχόσαστε τώρα και προβάλετε την “κοινωνική σας ευαισθησία” με τα ψίχουλα του 17% του δήθεν πλεονάσματος (είχατε υποσχεθεί το 70%) και τώρα θα δώσετε στέγη σε αυτούς που εσείς καταντήσατε από νοικοκυραίους σε άστεγους! 
Αλήθεια πόσο υποκριτής μπορεί να είναι κάποιος απέναντι σε όσους ξεπάγιασαν έξω στο δρόμο έναν ολόκληρο χειμώνα, “τώρα” να τους υπόσχεται ή και να υλοποιεί εσπευσμένα μια τέτοια δράση προκειμένου να τους πάρει τα ψηφαλάκια! 
Είμαι σίγουρος ότι  οι “ευεργετούμενοι” των προεκλογικών σας παροχών καταλαβαίνουν ότι τους θεωρείτε “Ιθαγενείς” που προσπαθείτε να τους ξεγελάσετε με φτηνά μπιχλιβίδια ενώ τους έχετε κλέψει τους κόπους και τα όνειρα μιας ζωής! 
κ. Σαμαρά η ευχή και η προσδοκία των πολλών είναι να “ξεκουμπιστείτε” μια ώρα αρχύτερα μαζί με όλο το σινάφι σας και μάλιστα κάποιοι να λογοδοτήσουν και να σαπίσουν στην φυλακή για όλη αυτή την αθλιότητα που φέρατε στην πατρίδα μας!

2 σχόλια:

  1. Είμαι σίγουρος ότι οι “ευεργετούμενοι” των προεκλογικών σας παροχών καταλαβαίνουν ότι τους θεωρείτε “Ιθαγενείς” που προσπαθείτε να τους ξεγελάσετε με φτηνά μπιχλιβίδια ενώ τους έχετε κλέψει τους κόπους και τα όνειρα μιας ζωής!

    Ελπίζουμε κάποιοι να ξυπνήσουν εγκαίρως για να τους στείλουμε στον εξ από δω.
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παροχές σε ποιούς και από ποιούς????Έκλεψαν και ρούφηξαν το αίμα μας να το δώσουν σε ένστολους!Τους χαιδεύουν τα αφτιά,για να τους φυλάνε καλά και να χτυπάνε έμας!!Aν ήταν ειλικρινείς θα τα χορηγούσαν σε άστεγους,σε άνεργους!Υπάρχουν 3.000.000 άνεργοι σε αυτούς να τα δώσουν και όχι σε χορτάτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.