1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

18.4.14

Πλεόνασμα θράσους … και ψευτιάς!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Αποσπάσμα από την επιστολή της δημοσιογράφου Φαίης Καραβίτη ….. 
Το απόγευμα της Παρασκευής (11.4.2014) δέχθηκα τηλεφώνημα από τον συνάδελφο Αρχισυντάκτη Ιωάννη Νάνο, ο οποίος μου μετέφερε την «δυσαρέσκεια κύκλων της κυβέρνησης» για την απόδοση ανακοίνωσης της Καγκελαρίας σε σχέση με την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Αθήνα. Κατά τους «κύκλους», ο όρος «Sparmaßnahmen», ο οποίος αναφερόταν στην ανακοίνωση, έπρεπε να αποδοθεί ως «μέτρα εξυγίανσης» και όχι «λιτότητας», όπως είχα γράψει εγώ. 

Ο σχολιασμός …. 

Τελικά ο “κύκλος” των εγχώριων Γερμανοτσολιάδων της νέας Κατοχικής περιόδου που ζούμε θέλει να παραφράζει τις λέξεις και τα νοήματα προκειμένου να “φτιασιδώνει” την αποκρουστική και εφιαλτική κατάσταση που έχει φέρει στη χώρα και στο λαό μας! 
Προφανώς τους ενόχλησε η πραγματική μετάφραση της δημοσιογράφου στα λόγια της κ. Μέρκελ γιατί δεν έδενε με το παραμύθι που μας πουλάνε προεκλογικά δηλ. πως πετύχαμε πλεόνασμα και για αυτό μας δάνεισαν οι αγορές και άλλες ιστορίες για αφελείς και ηλιθίους. 
Θα μου πείτε τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μανούλες στην αλλαγή της ερμηνείας των λέξεων και για αυτό είδαμε την απόλυση να την βαφτίζουν διαθεσιμότητα και κινητικότητα ενώ την δραματική μείωση των μισθών την παρουσιάζουν ως απαιτούμενο της ανταγωνιστικότητας η οποία όμως δεν έφερε καμία αύξηση στην αγοραστική μας δύναμης αφού εδώ σε αυτή την “Μπανανία” συνεχίζουν ακόμα οι Γερμανικές πολυεθνικές (και όχι μόνο) να πωλούν στους εγχώριους “Ιθαγενείς” τα προϊόντα τους σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή. 
Φίλες/οι τα πολιτικά ανδρείκελα της Μέρκελ και του Σόιμπλερ μάλλον θεωρούν ότι ξεχάσαμε τις αλήθειες που είπε ο Μπαλτάκος δηλ. πως χειραγωγούν την δικαιοσύνη και άρχισαν πάλι τα ψεύτικα τα λόγια και την συστηματική παραπλάνηση από τα Mega-λα κανάλια της διαπλοκής.
Αλήθεια πως γίνεται την ώρα που έχουμε επίσημα 1.500.000 άνεργους, χιλιάδες άστεγους και εκατοντάδες χιλιάδες δικαιούχους των 500€ (από το περίφημο πλεόνασμα) να μας λένε πως αυτές τις ημέρες τα ξενοδοχεία των τουριστικών περιοχών έχουν πληρότητα … 95%! 

Ψεύτικη εικόνα από δόλιους και υποταγμένους άλλων συμφερόντων πολιτικούς και δημοσιο-κάφρους προκειμένου να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά μπας και γλυτώσουν τα τομάρια τους από τον επερχόμενο εκλογικό καταποντισμό τους! 

Υποσημείωση 
Προσωπικά οι λιγοστοί γνωστοί μου που θα φύγουν θα πάνε σε συγγενείς και φίλους και θα γιορτάσουν το Πάσχα με την μέθοδο του ρεφενέ. (δηλ. θα βάλουν όλοι από κάτι)
Τελειώνοντας τις σκέψεις μου εύχομαι σε όλους σας ΚΑΛΗ επΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.