1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

11.4.14

Κρίμα κ. Απόστολε Κακλαμάνη ... ΚΡΙΜΑ!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση…. 

Ο Απόστολος Κακλαμάνης 
κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για την απουσία του από την αίθουσα κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής του είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους απολυθέντες εργαζομένους της ΕΡΤ. «Δεν σέβεται τη Βουλή. Θα μπορούσε να βρει δέκα λεπτά και να έρθει να απαντήσει», είπε ο κ. Κακλαμάνης. 

Ο σχολιασμός… 

Κύριε Κακλαμάνη όλοι γνωρίζουμε ότι είστε ο μακροβιότερος βουλευτής της Βουλής, πρώην πρόεδρος της και πολλάκις υπουργός και είναι απορίας άξιον πως δέχεσθε να συμμετέχετε σε αυτό το παρά φύση κυβερνητικό έκτρωμα του σήμερα. 
Για τον κ. Στουρνάρα έχετε απόλυτο δίκιο ότι δεν σέβεται την Βουλή αλλά αυτό είναι φυσικό μια και δεν είναι εκλεγμένος αλλά διορισμένος από τα πρώην αφεντικά του τους μεγαλοτραπεζίτες για να προωθήσει και να προασπίσει τα συμφέροντα τους. 
Το θέμα λοιπόν δεν είναι το τι κάνει και το πως φέρεται αυτός, αλλά το τι κάνετε και τι ανέχεστε εσείς προσωπικά που είστε εκλεγμένος  εκπρόσωπος αυτών που εξαθλιώνει ο εν λόγω κύριος. 
κ. Κακλαμάνη οφείλω να ομολογήσω ότι όπως και πολλοί άλλοι έχασα πάσαν ιδέα για το πρόσωπο σας όταν στην πρόσφατη ψηφοφορία των νέων μέτρων για το ένα άρθρο σας άκουσα να λέτε ότι δεν συμφωνείτε μεν αλλά ψηφίζεται δε. 
Εν συνεχεία όταν καταψηφίσατε το δεύτερο άρθρο όλοι μείναμε εμβρόντητοι από την ανοχή σας απέναντι στον "Φαμφαρόνο" αρχηγό του κόμματος σας ο οποίος σας ξεφτίλισε τελείως με τα “Γαλλικά” που σας είπε ενώπιον όλων για την ενέργεια σας αυτή. 
Και εδώ οφείλω να σας πω ότι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Βενιζέλο μια και είναι της πάσης γνωστό ο παχυδερμισμός, η αλαζονεία και η αμετροέπεια του το θέμα όμως όπως και στην περίπτωση του κ. Στουρνάρα είναι το τι κάνατε εσείς για να προασπίσετε την υπόληψη σας απέναντι σε όσους σας εκτιμούν και σας ψηφίζουν τόσα χρόνια; Τίποτα!... καθίσατε σαν φοβισμένο παιδάκι που το μάλωσε ο "χυδαίος" κηδεμόνας του γιατί τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από αυτόν. 
Ειλικρινά λυπάμαι για σας και ελπίζω να αντιληφθείτε σύντομα ότι όσο είστε συνοδοιπόρος των Σαμαροβενιζέληδων τόσο θα πέφτετε πιο χαμηλά στα μάτια και στην συνείδηση όλων μας! 

Υποσημείωση 
Αν ευελπιστείτε πως θα σας προτείνουν για πρόεδρο της δημοκρατίας το 2015 έχετε λάθος αντίληψη μια και αυτή την θέση την έχει μάλλον καπαρώσει ο κ. Κουβέλης ως αντάλλαγμα της συμμετοχής του στην τρικομματική αλλά και για το πατρονάρισμα εν συνεχεία της δικομματικής με αποχές και λευκά στις κρίσιμες ψηφοφορίες!

2 σχόλια:

 1. Η παρακάτω επιστολή εστάλει ως απάντηση των θέσεων μου στις 30/4/14 από το γραφείο του κ. Απόστολου Κακλαμάνη

  Προς το
  http://kafeneio-gr.blogspot.gr/


  Ο συντάκτης αυτού του κειμένου δεν γνωρίζει – αν και το έχει δηλώσει στη Βουλή πολλές φορές ο κ. Κακλαμάνης – ότι η στήριξη στη κυβέρνηση Σαμαρά είναι αναγκαίο κακό εν όψει του κινδύνου για το χειρότερο, δηλαδή της πολιτικής αστάθειας, ενός νέου διχασμού και μιας νέας εθνικής τραγωδίας. Γιατί, βλέποντας κοντόθωρα τα πράγματα, δεν καταλαβαίνει ότι σε αυτό το χειρότερο οδηγεί η κυνική καπηλεία των δεινών του ελληνικού λαού που δεν οφείλονται στην προσπάθεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2010 να αποτρέψει την άτακτη χρεοκοπία της χώρας (που δεν έχει μόνο τους πεινασμένους του εσωτερικού της μετώπου αλλά και τους «πεινασμένους» που καραδοκούν στο εξωτερικό της μέτωπο) αλλά, στη διακυβέρνηση 5½ ετών από τη Ν.Δ. και τους κυρίους Καραμανλή, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου για τους οποίους δεν έχουμε διαβάσει τίποτε ως τώρα από τον κύριο Πρεβενιό. Ούτε για τα πλαστά στατιστικά τους στοιχεία που, όπως αναγνώρισε στις 13/3/2014 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία – μειοψήφησαν μόνο οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ευνόητα, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί;) – απέκλεισαν τα ελληνικά ομόλογα από τις αγορές και η χώρα όδευε σε άτακτη χρεοκοπία!!
  Δυστυχώς, κρίνοντας εξ ιδίων(;) νομίζετε ότι ένας συνεπής αντιπρόσωπος του λαού βάζει πρώτα το «εγώ» και μετά το εθνικό καθήκον. Όσο για την προεδρία της Δημοκρατίας μπορείτε να διαβάσετε τι δήλωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στην «Ελευθεροτυπία» στις 6/4/2014. Αλλά, αν τον γνωρίζατε καλά θα ξέρατε και τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρωθυπουργία που του πρότειναν οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς στις 8/11/2011. Το «ΚΡΙΜΑ» επιστρέφεται, το χρειάζεται ο συντάκτης του λιβέλου κατά Κακλαμάνη μαζί με όλους όσοι από ιδιοτέλεια ή φανατισμό παίζουν το ρόλο 5ης φάλαγγας εν ώρα πολέμου της πατρίδας τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ....η στήριξη στη κυβέρνηση Σαμαρά είναι αναγκαίο κακό εν όψει του κινδύνου για το χειρότερο, δηλαδή της πολιτικής αστάθειας, ενός νέου διχασμού και μιας νέας εθνικής τραγωδίας.

   H παραπάνω φράση είναι η μόνιμη "Επωδός" όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και έφεραν "καλύτερες" μέρες στην χώρα!
   Κύριοι του γραφείου του κ. Κακλαμάνη στην "ανεπαρκή" απάντηση σας όπου για την δημιουργία εντυπώσεων μιλάτε για λίβελο και 5η φάλαγγα θα επανέλθω εν καιρώ (μια και αυτή την περίοδο ασχολούμε με σοβαρότερα θέματα) για να σας επισημάνω κάποια πράγματα που θέλετε...να ξεχάσουμε!
   Γιάννης Πρεβενιός
   e-mail: prevejohn@yahoo.gr

   Διαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.