1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

4.4.14

Μοιραίοι για τα κόμματα τους αλλά και για τον τόπο!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

H είδηση …
Ε. Βενιζέλος 4/4/2014
«Πρώτον η σταθερότητα της χώρας τώρα που βγαίνουμε από την κρίση και το μνημόνιο, τώρα που αλλάζουμε σελίδα, είναι εθνικό αγαθό. Κανείς δεν μπορεί να την υπονομεύσει.  Τώρα γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος αυτός, για την εθνική στρατηγική που ακολουθεί η χώρα, και για το ζήτημα της δημοκρατίας, του κράτου δικαίου, της διαφάνειας. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο μιας προγραμματικής συμφωνίας. Εγώ και ο πρωθυπουργός είμαστε αυτοί που εγγυώμαστε πλήρως την τήρησή της»

Ο σχολιασμός …

Αυτός και ο άλλος μας εγγυώνται!... αλήθεια με τι προσόντα; με τι αποδείξεις;
Τελικά οι δύο αυτοί “κύριοι” θα αποδειχτούν μοιραίοι για τον τόπο αλλά και για τα κόμματα των οποίων ηγούνται μιας και ο ένας κατάφερε να είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να μπει ακόμα και στην Βουλή και ο άλλος από διεκδικητής εξουσίας να παίζει τώρα με ποσοστά του 15%.
Τα κοινά τους γνωρίσματα δηλ. το άθλιο πολιτικό παρελθόν και παρόν τους καθώς και οι κοινές τους φοβίες για την επερχόμενη τραγική τους πολιτική "κατάληξη" τους ενώνει κάνοντας τους πιο αποΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ και αδίστακτους.
Φίλες/οι μη τους υποτιμάται γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός “το λαβωμένο και τρομαγμένο θηρίο είναι πιο επικίνδυνο”.
Προσωπικά τους θεωρώ ικανούς για όλα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν με νύχια, με δόντια, με ίντριγκες, με εκφοβισμούς και με προβοκάτσιες να διατηρήσουν τα δολίως αποκτημένα κεκτημένα τους δηλ. την εξουσία και την ασυλία τους.
Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Μπαλτάκου είναι η αρχή μίας περιόδου όπου θα δούμε και θα ακούσουμε πράματα και θάματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.