1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

31.3.14

Ψευτοαντάρτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά με τους υποτιθέμενους κυβερνητικούς αντάρτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία μας ζαλίζουν στα τηλεπαράθυρα και στα ραδιόφωνα με τις δήθεν ενστάσεις και διαφωνίες τους για ...
κάποια άρθρα των αντισυνταγματικών γενικά νομοσχεδίων που φέρνουν στην Βουλή οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι των Τροικανών.
Βέβαια όπως είναι γνωστό σε όλες τις περιπτώσεις παρά το έντονο "κακάρισμα" τους την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας βάζουν την "ουρά στα σκέλια" και φωνάζουν το γνωστό "Ναι σε όλα". Προσωπικά θεωρώ ότι όλες αυτές οι "παραστάσεις" είναι δόλιες, προμελετημένες και στημένες από την κυβερνητική πλευρά αφού στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αφορούν ζητήματα ελάσσονος σημασίας για να μην συζητηθούν τα μεγάλα και σημαντικά που θέλουν να περάσουν κάθε φορά.
Τελευταίο παράδειγμα η φασαρία με το γάλα όπου οι "
μαϊμού αντάρτες" πάλι αποπροσανατόλισαν με τις δήθεν αντιρρήσεις τους και ενδεχομένως να απόλαυσαν και μια πρόσκαιρη δημοσιότητα αλλά φυσικά είναι τόσο ανόητοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι το ευρύ κοινό αλλά και οι ψηφοφόροι τους με όλα αυτά τους θεωρούν Καραγκιόζηδες και άνδρες που δεν τιμούν τα παντελόνια που υποτίθεται ότι φοράνε.
Όμως
το αποκορύφωμα της αναλγησίας και της γελοιότητας το είδαμε στην ψηφοφορία της προηγούμενης Κυριακής όπου το αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος έχοντας παραιτήθει διαφωνώντας και καταγγέλλοντας κάποιες διατάξεις του νομοσχεδίου εν συνεχεία .... τις ψήφισε!!!

Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν στο εγγύς μέλλον ξανά επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ευθυνόφοβους, άβουλους και γλοιώδεις "τυπάκους" να καθίσουν ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.