1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

14.3.14

Θα τους δώσουν κάτι παραπάνω ... για τα ζογκλερικά τους!

Η είδηση ....
Με "εντολή" Σαμαρά οι αστυνομικοί θα πάρουν επιπλέον χρήματα στο μισθό τους από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο σχολιασμός....
Φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε πως οι αμοιβές στα σώματα ασφαλείας είναι μικρές αλλά στο καιρό του Μνημονίου αυτό συμβαίνει σε όλες τις εργασιακές ομάδες ενώ σχεδόν 2.000.000 συμπολίτες μας είναι άνεργοι χωρίς κανένα εισόδημα. Το λογικό λοιπόν θα ήτανε αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα να διατεθούν στην ανάπτυξη για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ανακουφιστούν κάποιοι συνάνθρωποι μας. Όμως αυτό δεν έγινε και πιστεύω ότι η επιλογή του Πρωθυπουργού είναι προϊόν πανικού του ίδιου, αλλά και των υπολοίπων της εξουσίας για το επερχόμενο τσουνάμι οργής του Ελληνικού λαού οπότε θέλουν καλοταϊσμένους και ευχαριστημένους τους "φύλακες" τους.                                 

Φίλοι αστυνομικοί μη θεωρείτε τους εαυτούς σας "τυχερούς" γιατί για όλους αυτούς τους γραβατοφορεμένους "Κατσαπλιάδες" είστε απλά "εργαλεία" για την προστασία τους αλλά και ο "σάκος" του μποξ του θυμού και της αγανάκτησης (για τα πεπραγμένα τους) όλης της Ελληνικής κοινωνίας αφού σας χρησιμοποιούν ως τάγματα τρόμου της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας τους. 

Όσο για τα "ψίχουλα" που σας τάζουν και ενδεχομένως θα σας δώσουν να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα σας ζητήσουν να τα εξαργυρώσετε για άλλη μία φορά με γκλοπς, με χημικά και με προβοκάτσιες εις βάρος των δικαίως διαμαρτυρομένων συμπολιτών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.