1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.3.14

Άπειροι ή μελλοντικοί Κωλοτούμπες;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
Η Είδηση...

Εγγυήσεις ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί «αξιόπιστη» πολιτική δύναμη που θα επιδιώξει λύσεις εντός της ευρωζώνης, έδωσε σε γερμανούς βουλευτές ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Δραγασάκης, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι «για το πρόβλημα της Ελλάδας δεν μας φταίνε οι ξένοι».

Ο σχολιασμός ....
Δυστυχώς το τελευταίο καιρό τα εγχώρια ανδρείκελα πληθαίνουν μια και φαίνεται ότι αρχίζουν να μολύνονται από τα μνημονιακά σύνδρομα υποτέλειας και κάποια στελέχη της υποτιθέμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στελέχη τα οποία με την πολυγλωσσία τους φάσκουν και αντιφάσκουν μεταξύ τους στα τηλεπαράθυρα περνώντας την εικόνα της παιδικής χαράς όπου το κάθε παιδάκι παίζει και χαίρεται .... μόνο του!

Κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης μήπως θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε και να βρείτε μία κοινή γλώσσα συνεννόησης μεταξύ σας; Μήπως τελικά στις τάξεις σας έχουν εισχωρήσει και διαχρονικά λαμόγια των προηγούμενων καταστάσεων και λειτουργούν ως “πρακτορίσκοι”; 
Προσωπικά θεωρώ ότι όλο αυτό το μπάχαλο των θέσεων και των απόψεων σας δίνει την δυνατότητα στις κυβερνητικές μαριονέτες να ρίχνουν συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα αφού εκ μέρους σας δεν υπάρχει σύστημα και τακτική στον υποτιθέμενο αγώνα που δίνεται εναντίον τους για τα συμφέροντα μας και φυσικά όσο αυτό συνεχίζεται δίνεται το δικαίωμα σε πολλούς να λένε ότι ο πρόεδρος σας ο κ. Τσίπρας όταν εκλεγεί θα είναι ο νέος “Κωλοτούμπας” στην θέση του νυν δηλ. του κ. Σαμαρά!

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.