1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

19.3.14

Λίγα ψίχουλα πλεόνασμα θα δώσω - και μετά τις εκλογές θα σας τελειώσω!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Είναι να απορεί κανείς με το θράσος του κ. Πρωθυπουργού ο οποίος βγήκε στα κανάλια και μας έταξε (θεωρώντας μας προφανώς Ιθαγενείς της εποχής του Κολόμβου) "καθρεφτάκια" και "μπιχλιμπίδια" από το δήθεν πλεόνασμα.

Για ποιο πλεόνασμα μιλάτε κύριε Πρωθυπουργέ μήπως εννοείτε για αυτά που κόψατε υπό τις οδηγίες της τρόικας από τους μικροσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους? Μήπως τα χρήματα είναι από αυτά που στερήσατε από την υγεία, την παιδεία, την πρόνοια ή μήπως είναι αυτά που κλέψατε με το επιλεκτικό σας κούρεμα από τους μικροομολογιούχους που σας εμπιστεύτηκαν τους κόπους χρονών! 
Κύριε Σαμαρά είναι προφανές ότι υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής για τα πεπραγμένα σας και το ενδεχόμενο της εκλογικής σας πανελωθρίας ήρθατε σε συμφωνία με τους Τροικανούς για προσωρινή ανακωχή της σφαγής μας μήπως και σωθείτε και συνεχίσετε μετά τις εκλογές το καταστροφικό σας έργο!  
Ελπίζω μόνο όσοι σας άκουσαν να θυμήθηκαν τα προεκλογικά σας ψέματα όπως ότι δεν θα συγκυβερνήσετε με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, ότι θα κάνατε εξεταστική για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο αλλά και ότι δεν θα παίρνατε νέα μέτρα εις βάρος μας. 
Είμαι πεπεισμένος ότι κανένας νοήμων Έλληνας δεν σας παίρνει πλέον στα σοβαρά μια και αποδείχτηκε όπως λέει και ο φίλος μας ο Χάρρυ Κλυνν ότι είστε μέγας "Κωλοτούμπας" ο οποίος έριξε ως βουλευτής (ποιος ξέρει με τι ανταλλάγματα) το 1993 την ΝΔ από την εξουσία και τώρα υπό την ηγεσία σας θα την εξαφανίσετε τελείως από τον πολιτικό χάρτη.
Είθε για την σωτηρία της Ελλάδας η εκλογές του Μαΐου να είναι η αρχή του τέλους της δόλιας πολιτικής σας καριέρας!

3 σχόλια:

 1. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. λες να εχουμε ξανα εξοριες ξερεις κατι

   Διαγραφή
 2. Μην τρελαίνεστε όλοι σας. 9 Ευρώ το μήνα θα επιστρέψει το λαμόγιο στους ένστολους συνταξιουχους,κι αυτό όχι για πολύ. Έως τις εκλογές.ή έως ότου ξεμεθύσει ο μαλάκας Τόμσεν, από τα ποτά με τις μοντέλες που του έρριξαν δίπλα του και υπέγραφε το υπάρχον δήθεν πλεόνασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.