23.9.12

Στημένα σκηνικά και απύθμενη … υποκρισία!


Ξαφνικά εν μέσω των οδυνηρών εξελίξεων που μας οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση, μας προέκυψε η “σθεναρή” αντιστάση του "διορισμένου" κ. Στουρνάρα  ο οποίος μάλιστα όπως μας λένε διαφώνησε, “θύμωσε” και ...
“φώναξε” εντόνως στον επικεφαλή της Τρόικα κ. Τόμσεν λέγοντας του να μη το “πιέζουν” άλλο γιατί θα παραιτηθεί!
Σιγά ρε “κορίτσια” μη μαλώνετε τόσο πολύ για εμάς και το καλό μας μια και είναι ηλίου φαεινότερο ότι παίζεται επικοινωνιακά παιχνίδια αφού όλα αυτά τα έχετε προσχεδιάσει και κανονίσει εδώ και καιρό!
Ο όψιμος “επαναστάτης” κ. Στουρνάρας θεωρεί ότι απευθύνετε σε “χαχόλους” και “αμνήμονες” οι οποίοι ξέχασαν την ενεργή συμμετοχή του στην παρέα του Γερμανοτραφή κ. Σημίτη όταν μας έβαλαν στην Ο.Ν.Ε με χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία και με υπερβολική υπεραξία του Ευρώ έναντι της Δραχμής.
Έτσι λοιπόν ακούμε ότι η Τροικανοί ξεκουμπίζονται (ας παν στον αγύριστο) για λίγες ημέρες και την επικαιρότητα αρχίζει να την μονοπωλεί πλέον η περίφημη λίστα των 32 γνωστών πολιτικών των οποίων με “εντολή” Σαμαρά θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για να γίνει η παραπέρα διερεύνηση για τις υποψίες και τις ενδείξεις που υπάρχουν εις βάρος τους για παράνομο πλουτισμό.
Μάλιστα!... και προσπαθώ εγώ ο απλός πολίτης (που όμως παρακολουθώ τα πράγματα) να θυμηθώ πότε τα τελευταία 40 χρόνια τιμωρήθηκε κάποιος από … δαύτους;
Κανείς!.... και Ποτέ!... γιατί κάτι με τις στημένες εξεταστικές (του "καθαρτηρίου" της Βουλής), κάτι με τις βουλευτικές ασυλίες και τις σκανδαλώδεις παραγραφές (παγκόσμια πατέντα του Βενιζέλου) όσα από αυτά τα πολιτικά καθάρματα έκλεψαν το κόπο του Ελληνικού λαού τώρα απολαμβάνουν τα κλοπιμαία και μάλιστα έχουν το θράσος κατά καιρούς να μας βομβαρδίζουν και με ... ηθικοπλαστικές κορώνες!
Πέρα από τον κ. Τσοχατζόπουλο που εκτέθηκε “ασύστολα” (αφού λόγω γεροντοκαψούρας έβγαλε το χρήμα σε κοινή θέα) και τον έβαλαν “προσωρινά” (για προεκλογικούς λόγους) στην φυλακή (όπου θα τον έβγαζαν αν είχαν θετικά αποτελέσματα μετά τις εκλογές λόγω παραγραφής) όλοι οι άλλοι “μεγαλοκλεφταράδες” παραμένουν ανέπαφοι και … ωραίοι!
Πιστεύω λοιπόν ότι όλο αυτό είναι “στημένο” και έχουν έρθει σε συμφωνία με τους “ύποπτους” (φυσικά κάποιοι θα τα έχουν αρπάξει χοντρά) λέγοντας τους ότι μπροστά στο κίνδυνο να τα χάσουν όλα και όλοι … ας υποστούν μια μικρή “προσωρινή” ταλαιπωρία και το “σύστημα” θα τους αποδώσει στην κοινωνία καθαρούς και αμόλυντους όπως κάνει τόσα χρόνια για όλα τα πολιτικά λαμόγια!
Φυσικά όλα αυτά γίνονται γιατί διαισθάνονται το “τσουνάμι” της οργής και των αντιδράσεων που έρχονται στο άμεσο μέλλον από τον Ελληνικό λαό και θέλουν για άλλη μία φορά να μας αποπροσανατολίσουν για να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο για να ολοκληρώσουν τα προδοτικά τους σχέδια!
Φίλες/οι αυτή την φορά δεν πρέπει να “τσιμπήσουμε” και προς θεού μη δώσουμε σημασία στα “αφρισμένα” παπαγαλάκια των ξεπουλημένων ΜΜΕ τα οποία εδώ και χρόνια εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στα πλαίσια του εναγκαλισμού και της διαπλοκής των καναλαρχοεργολάβων αφεντικών τους με τους πολιτικά αυτά ξόανα.
Αν κοιτάξουμε ο καθένας τις δυσκολίες που βιώνουμε σαν άτομα, σαν οικογένεια και σαν κοινωνία αλλά κυρίως αν δούμε τις δυσοίωνες προοπτικές που υπάρχουν αυτή την στιγμή για το μέλλον των παιδιών μας, τότε είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουμε και θα πράξουμε χωρίς ‘φόβο” τα … Ανάλογα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.