18.9.12

Διαχρονικοί ... πολιτικοί απατεώνες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Απόσπασμα άρθρου του κ. Γ. Δελαστίκ ...
Τελικά, τα ομόλογα που έχουν σήμερα στα χέρια τους τα ασφαλιστικά ταμεία, από 18,7 δισ. ευρώ που άξιζαν προ «κουρέματος», σήμερα αξίζουν μόνο… 4,7 δισεκατομμύρια, αν τα ρευστοποιήσουν! Η κυβέρνηση τους έφαγε 14 ολόκληρα δισεκατομμύρια, τα τρία τέταρτα, το 75% των αποθεματικών τους!

Ο σχολιασμός ...
Η πολιτική συμμορία που μας κυβερνάει όπως είναι γνωστό προχώρησε (με τα Βαΐων και κλάδων) στο περίφημο κούρεμα του χρέους το οποίο όμως αφορούσε σε μεγάλο ποσοστό αυτό που αναφέρει παραπάνω ο κ. Γ. Δελαστίκ. Ένα άλλο ποσοστό αφορούσε όσους Έλληνες εμπιστευτήκαν το περίφημο σλόγκαν τους «Με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου» για την αγορά ομολόγων που στο τέλος κατάντησαν κουρελόχαρτα με αξία υποβαθμισμένη σε πολλές περιπτώσεις 70% και 80%.
Βέβαια αυτή την αθλιότητα την παρουσίασαν σαν επιτυχία στο εσωτερικό της χώρας ενώ η επιτυχία αυτή αφορούσε τους έξωθεν τραπεζικούς τοκογλύφους στους οποίους ούτε "χτένισμα" δεν έκαναν αλλά αντιθέτως τους διασφάλισαν με το Αγγλικό δίκαιο (αν τα πράγματα ζορίσουν) το δικαίωμα να κατάσχουν όλη την ... Ελλάδα.
Πραγματικά ζούμε υπό το καθεστώς αδίστακτων ανθρώπων οι οποίοι κατάντησαν την χώρα Μπανανία και Προτεκτοράτο των Γερμανών και των "λοιπών συγγενών" αφού επιτρέπουν να μας ελέγχουν (ουσιαστικά να μας κυβερνούν) ούτε καν οι ίδιοι, δηλ. Μέρκελ, Ολάντ κ.λ.π) αλλά οι υπάλληλοι τους.(οι περίφημοι Τροικανοί.)
Με πιάνει θλίψη για την περίοδο που βίωσα σαν μαθητής, σαν σπουδαστής, σαν εργαζόμενος, σαν γονιός δηλ. αυτή της περίφημης μεταπολίτευσης όπου τόσα εκατομμύρια Έλληνες πίστεψαν σε ψεύτικα συνθήματα και έδωσαν την ευκαιρία σε ξεβράκωτους πολιτικούς απατεώνες να τον κλέψουν και να υποθηκεύσουν το μέλλον του οδηγώντας των στην εξαθλίωση.
Τι να πρωτοθυμηθούμε το «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», το «Έξω οι βάσεις του θανάτου», το «Περήφανα γηρατειά» ή την μεθοδική αποβιομηχανοποίηση της χώρας, τις ύποπτες καταστροφικές φωτιές την δεκαετία του 80’ στα μεγάλα Ελληνικά πολυκαταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, τις μαϊμού επιδοτήσεις (πολλές για διακοπή της καλλιέργειας ορισμένων αγροτικών προϊόντων) οι οποίες έδιωξαν τον νέο αγρότη από το χωράφι και τον έκαναν “αραχτό” ιδιοκτήτη καφετερίας στην πλατεία του χωριού. Τι να πω για την αθρόα και εγκληματική λαθρομετανάστευση (μετά το 1991) που έδωσε την ευκαιρία στους μεγαλοεργολάβους και προς χάρην του υπερβολικού κέρδους να κατεβάσουν το κόστος για τα Ολυμπιακά έργα. Βέβαια εκ των υστέρων ακούσαμε ότι το κόστος των συγκεκριμένων έργων διπλασιάστηκε και σε ορισμένες περιπτώσεις τριπλασιάστηκε αλλά να είστε σίγουροι ότι αυτά αφορούσαν και τις παχυλές μίζες των υπευθύνων πολιτικών και μεγάλων (σε θέσεις) κρατικών υπαλλήλων.
Τι να πούμε για την περίφημη κλοπή εκατοντάδων χιλιάδων μικροεπενδυτών στην περίφημη φούσκα του χρηματιστηρίου και την μετέπειτα είσοδο μας με χαλκευμένα στοιχεία όπου με μια απίστευτη ισοτιμία Ευρώ και δραχμής εν μία νυκτί τριπλασίασαν το κόστος ζωής μας.    
Πως να εξηγήσω την μακαριότητα, την αδράνεια και την φυγή του Κωστάκη Καραμανλή ο οποίος παρέδωσε στον κ. Λεφτά υπάρχουν και ο οποίος ξεκίνησε τουρνέ ανά τον κόσμο για να διαλαλήσει ότι κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό οδηγώντας μας εσκεμμένα και με δόλο στην αγκαλιά του Δ.Ν.Τ και των άλλων Ευρωπαίων κοράκων!
Τέλος τι να πω για την σημερινή τριάδα των ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων οι οποίοι για άλλη μία φορά υπέκλεψαν την ψήφο μας λέγοντας ο καθείς μία λέξη ή μία φράση τις γνωστές “αναδιαπραγμάτευση” ο πρώτος, “επιμήκυνση” ο δεύτερος και “κόκκινες γραμμές” ο τρίτος.
Για αυτό λοιπόν αγαπητοί συνταξιούχοι (που στην πλειονότητα σας τους ψηφίσατε από φόβο) μη σας κάνει εντύπωση που σας κόβουν κι άλλο την σύνταξη και υποβαθμίζουν η μάλλον βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή σας. Τα λεφτά τα φάγανε (κοινώς τα έκλεψαν) και δεν υπάρχει σάλιο όπως έλεγε ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. Λοβέρδος.
Η λύση λοιπόν αν θέλουμε να ξανακερδίσουμε τις ζωές και την χώρα μας είναι να πάρετε τις μαγκούρες σας, τα παιδιά και τα εγγόνια σας και όλοι μαζί να γίνουμε ένα ποτάμι οργής για να τους ... εξαφανίσουμε για πάντα ... από το προσκήνιο και το παρασκήνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.