14.9.12

Πρωτόγνωρη ... διαφημιστική καμπάνια!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Εδώ και ημέρες αναζητούσα στο μυαλό μου μια λογική εξήγηση για τα 4 νέα πανάκριβα νούμερα (πάνω από ένα ευρώ η κλίση) καλέσματος για τα ιατρικά μας ραντεβού και τα οποία όπως είναι γνωστό αντικατέστησαν το ...
παλαιό και φτηνό νούμερο καλέσματος το γνωστό 184 (αστική κλίση).
Αναρωτιόμουν γιατί σε μια τέτοια δύσκολη οικονομικά περίοδο αυτοί οι “κύριοι” προχώρησαν σε μια ενέργεια που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους οικονομικά ασθενέστερους (συνταξιούχους και μισθωτούς) αφού όπως είναι γνωστό οι έχοντες και κατέχοντες καταφεύγουν σε χλιδάτα ιδιωτικά θεραπευτήρια.
Τελικά τυχαία κάνοντας ζάπινγκ στην τηλεόραση κατέληξα σε ένα λογικοφανές
συμπέρασμα το οποίο σας καταθέτω για παραπέρα προβληματισμό.
Τα ιδιωτικά κανάλια το τελευταίο καιρό λόγω της κρίσης δεν πάνε και τόσο καλά από έσοδα μια και έχουν μειωθεί πολύ οι διαφημίσεις. Επίσης όπως είναι γνωστό τα περισσότερα εξ αυτών (τα λεγόμενα και χουντοκάναλα) στήριξαν και στηρίζουν τους σύγχρονους πολιτικούς “Εφιάλτες” και τις επιλογές τους οπότε και αυτοί ένιωσαν την υποχρέωση (στα πλαίσια του “Δούναι και λαβείν”) να τους στηρίξουν την δεδομένη για αυτούς δύσκολη στιγμή.
Το πως είναι ολοφάνερο όταν δείτε το πόσο πολλές διαφημίσεις παίζουν με τα νούμερα κλίσεις του ΕΟΠΥΥ καθημερινά. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο βομβαρδισμό διαφημιστικών μηνυμάτων.(Συχνά πυκνά μας καλούν και στα κινητά μας με ηχογραφημένο διαφημιστικό μήνυμα πληροφόρησης και υπενθύμισης των παραπάνω αλλαγών.)
Φίλες/οι δυστυχώς την πρωτόγνωρη αυτή διαφημιστική καμπάνια δεν την πληρώνουν οι ανάδοχοι των 4 τηλεφωνικών πενταψήφιων αριθμών αλλά όλοι εμείς που μας υποχρεώνουν με το έτσι θέλω να πληρώνουμε "πανάκριβα" για το πολυτιμότερο για όλους μας αγαθό …. την Υγεία μας ... για να ενισχύουμε τους εδώ και χρόνια διαπλεκόμενους μαζί τους καναλαρχοεργολάβους! 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.