23.9.12

Ηθοποιοί για … όσκαρ!


Τις τελευταίες ημέρες οι συγκυβερνήτες μας συνεδριάζουν τακτικά προσπαθώντας (ειδικά οι ΒενιζελοΚουβέληδες) να μας πουλήσουν το παραμύθι των δήθεν διαφωνιών και ενστάσεων για τα επικείμενα σκληρά μέτρα που θα μας επιβάλουν προς χάριν των δανειστών τοκογλύφων και...

της σύγχρονης απογόνου των Ες Ες κ. Μέρκελ.
Η σύγχρονη εφιαλτική “τριανδία” προσπαθεί να μας πείσει με καραγκιοζιλίκια και θεατρινίστικες παραστάσεις πως τάχατε νοιάζεται για το καλό της πατρίδας και του λαού μας ενώ έχει ήδη αποδεχτεί αμαχητί τον ρόλο της "εγχώριας τρόικα" που υπηρετεί δουλικά τα ξένα συμφέροντα. 
Άθλιοι ως πολιτικοί αλλά με μεγάλες υποκριτικές ικανότητες οι περισσότεροι εξ αυτών κατάφεραν εδώ και χρόνια να αποπροσανατολίσουν και να παραπλανήσουν μεγάλη μερίδα του λαού ο οποίος πίστεψε τα “θα” και τις υποσχέσεις τους ενώ ανέχτηκε τις κλεψιές και τις ρεμούλες που του έστησαν μαζί με τα διάφορα “τρωκτικά” που έσερναν πάντα μαζί τους. 

Δυστυχώς ακόμα και τώρα πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε δεξιές, κεντρώες και αριστερές διαχωριστικές γραμμές και ιδεολογίες που μας προβάλλουν ενώ βαδίζουμε ολοταχώς προς την άκρη του γκρεμού. Η φυγή μας από τα κομματικά τους μαντριά τα οποία μας κρατούν εδώ και χρόνια χωρισμένους και αδύναμους θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε ξεκάθαρα το τι συμβαίνει και εν συνεχεία όλοι μαζί να υψώσουμε την φωνή και την γροθιά μας παίρνοντας πίσω τις ζωές μας αλλά κυρίως την ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας! 

το 1ο μοντάζ από το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.