14.9.12

Η αποθέωση της …συνέπειας … και του αντρικού λόγου!


Διαβάζοντας και ακούγοντας κανείς αυτό το απόσπασμα από την ομιλία του κ. Σαμαρά μπορεί δικαίως να τον χαρακτηρίσει κατά συνείδηση “ψεύτη” ο οποίος “λαϊκίζει” χυδαία για να κλέψει την ψήφο του “εξαπατημένου” ήδη λαού από τον κ. “Λεφτά υπάρχουν”!
Έχει δε τώρα την αναίδεια μετά από μια τόσο εξόφθαλμη κοροϊδία και ξεδιάντροπη στάση να μας ζητά να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τα λόγια, τις πράξεις και τις υποσχέσεις του πως τάχα αυτά είναι τα τελευταία σκληρά μέτρα εις βάρος μας και θα πρέπει να τα αποδεχτούμε αμαχητί και αδιαμαρτύρητα!
Τελικά όλα αυτά τα πολιτικά “ξόανα” των τελευταίων χρόνων μοιάζουν να ανήκουν σε μια κοινή συμμορία που απλά αλλάζει ηγετικά στελέχη για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του λαού του οποίου όπως λέει και ο μεγάλος μας ποιητής Γιώργος Σεφέρης … την μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.!


Διαβάστε, ακούστε, θυμηθείτε τις δηλώσεις του … και … ΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ!
« Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα.
Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν.
Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.