10.7.11

Ένα “Άι στον αγύριστο” ταιριάζει στην περίπτωση του!!!


Πρεζάκηδες, πρόστυχες γυναίκες και χούλιγκανς είναι, κατά τον πρώτο αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Δημήτριο Ντούμα, οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα κατά το μέτρων λιτότητας και του Μνημονίου!

Τις λέξεις αυτές χρησιμοποίησε ο κ. Ντούμας αναφερόμενος στα επεισόδια στις 28 και 29 Ιουνίου στο...
Σύνταγμα, με επιστολή του, που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο grfreedom.

Ο σχολιασμός …

Ο κ. Ντούμας σαν μέλος και υπηρέτης του συστήματος που είναι θεωρώ ότι είναι λογικό να το υπερασπίζεται αφού τον ταΐζει, αλλά το κυριότερο του έχει δώσει την υπεροψία και την αλαζονεία της καταχρηστικής εξουσίας!!!
Ζητώ λοιπόν μια και διαθέτει τόση πνευματική επάρκεια και κρίση (ήμουν και εγώ παρόν στο Σύνταγμα στις 28 και 29 Ιουνίου) την γνωμοδότηση του για την κατηγορία που θεωρεί ότι θα πρέπει να υπαχθώ.(στους πρεζάκιδες ή στους Χούλιγκανς)

Η λέξη “Ντροπή” είναι μικρή, η λέξη “Αλητεία” φαντάζει ελάχιστη αλλά ένα “Άι στον αγύριστο” νομίζω ότι ταιριάζει στην περίπτωση του όπως και η παρότρυνση να ξεστραβωθεί να δει το βίντεο που επισυνάπτω αλλά και τα εκατοντάδες (μαζί με τις φωτογραφίες) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τις δύο μέρες της μεγάλης ντροπής της α(στυ)νομίας που υπηρετεί!!!

Κάντε αριστερό κλικ εδώ για να δείτε τους Πρεζάκιδες και τους Χούλιγκανς. (κατά τον κ. Ντούμα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.