2.7.11

Μήπως μπέρδεψαν ... τις βάρδιες;

Το είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας !!!
Είδαμε τον επικεφαλής μιας διμοιρίας των ΜΑ(ν)Τ (ντρόσκυλων) να δίνει το σύνθημα στους υφιστάμενους τους να πετάξουν στο πλήθος τις πέτρες που τους είχαν ρίξει νωρίτερα κάποιοι από τους γνωστούς άγνωστους!!! Μάλιστα ο ίδιος έσκυψε πρώτος και ...
άρπαξε μια πέτρα, την πέταξε και μετά ακολούθησαν οι άλλοι!
Βλέποντας τις εικόνες παρατήρησα δύο πράγματα δηλ. ότι ενώ αυτοί φορούσαν κράνη, ειδικές κνήμες και έφεραν και ασπίδες, τις πέτρες τις πετούσαν εναντίων απροστάτευτων  και μη καλυμμένων διαδηλωτών εκ των οποίων οι περισσότεροι ουδεμία σχέση είχαν με τους δυο τρεις μασκοφόρους που ξήλωναν τα μάρμαρα και τα πετούσαν. Φυσικά το λογικό και το νόμιμο θα ήταν να προχωρήσουν στην σύλληψη των συγκεκριμένων ατόμων και όχι να πετροβολούν όλο τον κόσμο ανοίγοντας κεφάλια νέων, γέρων, παιδιών και γυναικών!!!
Το δεύτερο που παρατήρησα (παρακαλώ να το δείτε αν μπορείτε και σε αργή κίνηση) είναι η κίνηση των αστυνομικών όταν πετούσαν τις πέτρες  δηλ. την φόρα, την θέση του σώματος και την κίνηση των χεριών!!! Αν μπορούσαμε να αφαιρέσουμε από το οπτικό μας πεδίο την στολή θα νομίζαμε ότι βλέπουμε τους γνωστούς άγνωστους ή μπαχαλάκιδες ή τους παρακρατικούς όπως συνηθίζουμε να τους λέμε!!!
Μετά από αυτή την παράλογη και επικίνδυνη αντίδραση των αστυνομικών αλλά και την ομοιότητα των κινήσεων δικαίως μπορούμε να αναρωτηθούμε μήπως κάποιοι από αυτούς μέσα στην σύγχυση και την ένταση των στιγμών μπέρδεψαν το τι βάρδια εκτελούσαν δηλ. αυτή του αστυνομικού ή αυτή του παρακρατικού!!!
Δείτε το παρακάτω βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.