4.7.11

Και ας φορούν στολή … μας κοροϊδεύουν … ασύστολα!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Τελικά θα μας τρελάνουν οι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πριν τελειώσει η Ε.Δ.Ε (που γίνεται για τα μάτια του κόσμου και μάλλον δεν θα μας διαφωτίσει αλλά θα τα κουκουλώσει) ο εκπρόσωπος της διατυμπάνισε στα κανάλια ότι οι κουκουλοφόροι που είδαμε όλοι στα βίντεο (στα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης) μαζί με τους Ματατζήδες, ήταν εργαζόμενοι της Ε.Θ.Ε.Λ τους οποίους όπως ισχυρίζονται απεγκλώβισαν και εν συνεχεία τους οδήγησαν υπό προστασία στην Βουλή από όπου έφυγαν σε είκοσι λεπτά.
Πραγματικά εκπλήσσομαι με την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους απέναντι στους συγκεκριμένους κύριους και απορώ γιατί δεν επέδειξαν την ίδια καλή συμπεριφορά απέναντι στους πάσης φύσεως και ηλικίας μη κουκουλοφόρους διαδηλωτές τους οποίους ξυλοκοπούσαν και βομβάρδιζαν με τόνους χημικών ... αδιακρίτως !!!
Επίσης τώρα μου έρχεται στο νου και ένα άλλο περιστατικό το οποίο συνέβη αν θυμάμαι καλά στην απεργία της 15ης Μαΐου. Τότε είχαμε δει πάλι κάποιους αστυνομικούς να κουβαλούν ρόπαλα και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούν κατά κόρον οι κουκουλοφόροι και τότε η δικαιολογία τους ήτανε ότι παρακολουθούσαν κάποιον ο οποίος επί μέρες μάζευε (σαν μερμύγκι) αυτά τα υλικά σε μια κρυψώνα και πως την ώρα των επεισοδίων θυμήθηκαν να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση για την απομάκρυνση των!!!!
Αλήθεια δεν μας πληροφόρησαν ποτέ το όνομα αλλά και γενικά το τι έγινε ο τύπος τον οποίο υποτίθεται ότι συνέλαβαν σε εκείνο το συμβάν!!!
Τελικά οι άνθρωποι νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους και ηλίθιους και μας πλασάρουν απίθανες δικαιολογίες και εξηγήσεις οι οποίες μέρα με την ημέρα μεγαλώνουν περισσότερο την οργή μας.
Όμως το χειρότερο είναι ότι με όλη αυτή την ανικανότητα και ανευθυνότητα τους, μεγαλώνουν επικίνδυνα το χάσμα μεταξύ του λαού και της αστυνομίας και πολύ φοβούμαι ότι στο άμεσο μέλλον θα βιώσουμε ακόμα πιο οδυνηρές και σκληρές καταστάσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.