30.8.10

Παγκόσμιες επιδημίες ή κάτι άλλο;...


Πριν λίγες μέρες ακούσαμε και διαβάσαμε ότι έληξε ο παγκόσμιος συναγερμός για την θανατηφόρα γρίπη του περασμένου χειμώνα. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι δήθεν κάποιοι επιστήμονες παραπλάνησαν τον οργανισμό παγκόσμιας υγείας και τον παρέσυραν στην έκδοση οδηγίας για τον εμβολιασμό του πληθυσμού.
Τρίχες κατσαρές όλα ήταν στημένα για να οικονομήσουν κάποιες φαρμακοβιομηχανίες του σιναφιού τους.
Θυμάμαι την περίοδο εκείνη πολλοί Έλληνες γιατροί επεσήμαναν σε εκπομπές και άρθρα ότι δεν είναι κάτι παραπάνω από μία συνηθισμένη γρίπη και ότι οι απώλειες που της χρεώνανε ήταν μέσα στα ποσοτικά και στατιστικά μεγέθη που είχαμε κάθε χρόνο στην χώρα μας.
Οι τότε υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας (νομίζω υπουργός ήταν ο κ. Αβραμόπουλος) παρήγγειλαν και τέλος προμηθεύτηκαν πάνω από...
12.000.000 εμβόλια. (κάποιοι λένε ότι ήταν 16.000.000.)
Θα μου πείτε και θα το δεχτώ ότι ξεγελάστηκαν και τρομοκρατήθηκαν από την Παγκόσμια υστερία και ανησυχία αλλά πιστεύω ότι πρώτα θα έπρεπε να ακούσουν τους δικούς μας γιατρούς και κατόπι να παραγγείλουν τις ποσότητες με δόσεις δηλ. όταν εξαντλείτε η μία παρτίδα να παίρνουν την επόμενη.
Σήμερα το μόνο που ξέρουμε είναι ότι παρόλη την τηλετρομοκρατία των ημερών εκείνων μόνο 300.000 Έλληνες παραπλανήθηκαν και εμβολιάστηκαν οπότε ας μας πουν τι απέγιναν τα υπόλοιπα εμβόλια (τα οποία λήγουν το Σεπτέμβριο.) και πόσα χρήματα τελικά χάθηκαν ή θα χαθούν.
Φυσικά δεν μιλάμε για ευθύνες μια και είμαστε η χώρα των ανευθυνουπεύθυνων αλλά φέρνοντας στο νου τα προηγούμενα χρόνια θυμάμαι τις διάφορες αρρώστιες που μας πλασάρουν παγκόσμια πλέον όπως η νόσος των αγελάδων, των πτηνών, των χοίρων και τελευταία αυτή της γρίπης που περιείχε και την προτροπή του εμβολιασμού και σκέφτομαι μήπως τελικά ζούμε σε μια εποχή κατασκευασμένων επιδημιών από τα μεγάλα καρτέλ της φαρμακοβιομηχανίας;
Σκέψεις κάνω όπως όλοι μας γιατί πάλι άρχισαν να ακούγονται τελευταία κάτι για ιούς του Νείλου, για εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών το φθινόπωρο και πολλά άλλα περίεργα!!!
Μήπως πρέπει να βγουν μπροστά οι έγκριτοι και σοβαροί γιατροί όπως τότε με τον ιό της γρίπης για να μας ενημερώσουν υπεύθυνα για όλα αυτά;
Γιατί δεν μπορεί πλέον οι τηλεπαρουσιαστές των ειδήσεων να είναι γνώστες και ειδικοί (λαϊκότερα ξερόλες) για τα πάντα σε αυτή την χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.