2.7.15

5 Ιουλίου 2015 στείλτε το σωστό μήνυμά και βάλτε τέλος στο διχασμό!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Στην μέχρι τώρα ενήλικη ζωή μου θεωρούσα υποχρέωση και καθήκον μου να συμμετέχω σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για να έχω το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας για τις εκάστοτε επιλογές μας ως προς τους πολιτικούς και τις πολιτικές. 
Στο προηγούμενο δημοψήφισμα που έγινε στην χώρα μας δηλ. σε αυτό του 1974 για το θέμα του πολιτεύματος δεν συμμετείχα λόγω ηλικίας οπότε όπως και στους περισσότερους από εσάς είναι ...
η πρώτη φορά που καλούμε να συμμετέχω σε αυτή την διαδικασία την ερχόμενη Κυριακή. 
Δεν σας κρύβω ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου μόλις άκουσα το διάγγελμα του Πρωθυπουργού ήξερα τι θα ψηφίσω. Όμως με το πέρασμα των ημερών και την εξέλιξη των γεγονότων κατάλαβα ότι κάποιοι εσκεμμένα μας οδηγούν σε ένα νέο διχασμό ο οποίος μπορεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις ανάλογες με αυτές του εμφυλίου που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες μας στο τέλος της δεκαετίας του 40. 
Δυστυχώς όπως και τότε κάποιοι εξωτερικοί "άσπονδοι" φίλοι μας συνεπικουρούμενοι από τους εγχώριους υποτακτικούς τους θέλουν να μας χωρίσουν σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα με σκοπό να μας αποδυναμώσουν για να μπορέσουν να μας επιβάλλουν τα απεχθή σχέδια τους. 
 Φίλες/οι η πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας κινδυνεύει για άλλη μία φορά και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της μακρόχρονης ιστορίας μας μην επιτρέποντας στους εαυτούς μας να δούμε ως εχθρό τον φίλο μας, τον γείτονα μας τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ αλλά να δώσουμε την απάντηση μας στην κάλπη και στους Μεν και στους Δε καθώς και στους δανειστές που μας έθεσαν τα ψευτοδιλήμματα και δημιούργησαν τις διαχωριστικές γραμμές προαναγγέλλοντας εκ των προτέρων τις καταστροφικές συνέπειες του οποιουδήποτε αποτελέσματος. 

Μη φοβάστε λοιπόν το δημοψήφισμα και πηγαίνετε όλοι να ασκήσετε το δικαίωμα σας στέλνοντας όμως το σωστό μήνυμα σε όλο τον κόσμο δηλ. ΝΑΙ στην Ευρώπη αλλά και ΟΧΙ στα μνημόνια και στην περαιτέρω φτωχοποίηση του λαού μας βάζοντας ... δύο σταυρούς και στο ΝΑΙ και στο ΟΧΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.