30.6.15

Λίγη σοβαρότητα αλλά κυρίως λίγη ντροπή δεν βλάπτει!


Τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε βλέπουμε και ακούμε τους πραγματικούς καταστροφείς της Πατρίδας μας να περιφέρονται στα κανάλια της διαπλοκής και μαζί με τα "γιουσουφάκια" της δημοσιογραφίας βγάζουν χολή και σκορπούν το τρόμο σε όσους ακόμα έχουν την ψυχραιμία και ενδεχομένως την αφέλεια να τους παρακολουθούν!

Παρακολουθώντας σήμερα το μεσημέρι το κρατικό κανάλι το οποίο επανήλθε μετά το μαύρο των ΣαμαροΒενιζέληδων και το οποίο τηρεί ως οφείλει την πλουραλιστική ενημέρωση είδα τον κ. Τασούλα της Ν.Δ να μας λέει ότι είναι ντροπή και πρωτόγνωρο να βλέπουμε κλειστές τράπεζες και ουρές στα Α.Τ.Μ. 
Ναι κύριε Τασούλα έχετε δίκιο είναι ντροπή αλλά δεν μας είπατε ότι αυτό το επέβαλλαν οι φίλοι σας οι Ευρωπαίοι μέσω της Ε.Κ.Τ με σκοπό να εκβιάσουν τον Ελληνικό λαό για να ψηφίσει το ΝΑΙ στην συνέχεια της εξαθλίωσης και της δουλείας του. 
Ναι κ. Τασούλα είναι πρωτόγνωρες οι ουρές στα Α.Τ.Μ ενώ οι ουρές των πεινασμένων επί Κυβερνήσεως σας για λίγα τρόφιμα ήταν γνωστές και μάλιστα όλως τυχαίως ήταν την Κατοχή που βιώναμε και πάλι την βαρβαρότητα των διαχρονικών φίλων σας των Γερμανών! 
κ. Τασούλα λίγη σοβαρότητα αλλά κυρίως λίγη ντροπή δεν βλάπτει και ίσως αυτή την δύσκολη στιγμή εσείς προσωπικά αλλά και όλοι οι όμοιοί σας δηλ. οι πραγματικά υπεύθυνοι και υπόλογοι της καταστροφής της χώρας δεν δικαιούστε να μιλάτε αλλά θα πρέπει σε ένδειξη της ελάχιστης συγνώμης να σιωπήσετε και για να σας στο κάνω πιο κατανοητό στην απλή γλώσσα του δοκιμαζόμενου λαού... να το βουλώσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.