1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

5.6.15

Δίστομο 10 Ιουνίου του 1944 ... ημέρα φρίκης από τους διαχρονικούς "Μακελάρηδες" της Ευρώπης!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο
 
Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν 71 χρόνια από την 10η Ιουνίου του 1944, όπου στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια εκ των μεγαλύτερων σφαγών αμάχων στην Ελλαδα από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.
Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες και 111 άντρες, ανάμεσα τους 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων.

Ναι από τους Γερμανούς αυτούς τους παγκόσμιους "υπανθρώπους" και τρομοκράτες οι οποίοι και σήμερα προσπαθούν να καθυποτάξουν για 3η φορά ολόκληρη την Ευρώπη όχι με μάχη σώμα με σώμα (όπου πάντα χάνουν) αλλά με οικονομικό πόλεμο!!!.
Τώρα δεν μας απειλούν με βόμβες και ριπές από αυτόματα όπλα αλλά μας βομβαρδίζουν από τα τηλεπαράθυρα των Πρακτόρων και των Χαφιέδων τους με εκβιαστικά και τρομολαγνικά σενάρια.
Κλείστε τα τηλεπαράθυρα με τον Αρη το Μπάμπη και τα λοιπά δημοσιογραφικά σκουπίδια τα οποία παροτρύνουν τους τοκογλύφους να μην υποχωρήσουν από τις ακραίες απαιτήσεις του εναντίον του λαού μας ενώ δεν λένε τίποτα για την απελπισία των ανέργων που κάθε μέρα βλέπουν να μεγαλώνει η πολυπληθείς παρέα τους (έχουν φτάσει 1.300.000 επίσημα αλλά σίγουρα ξεπερνούν το 1.700.000), την απελπισία των νοικοκυραίων που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα φορολογικά βάρη και τις τράπεζες αλλά και για το άδοξο τέλος των 6.000 αυτοχείρων οι οποίοι δεν άντεξαν το βάρος των οικονομικών και κοινωνικών τους προβλημάτων.

Υποσημείωση
Δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε για άλλη μία φορά τον “πολιτισμό” αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας στέλνουν τελεσίγραφα κάθε λίγο και λιγάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.