10.6.15

Η "δουλειά" στο Πι και Φι θα γενεί σε χημική!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε τραγελαφικές ενδοκυβερνητικές τριβές και καταστάσεις οι οποίες σε κάποια άλλη χαλαρή περίοδο θα μας προκαλούσαν σίγουρα  από ελαφριά  χαμόγελα έως ξεκαρδιστικά γέλια.
Θα αναφερθώ στην ...

τελευταία δημόσια αντιπαράθεση της Προέδρου της Βουλής με τον Υφυπουργό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το θέμα της ούρησης (και όχι μόνο) των Ματατζήδων στις τουαλέτες του Κοινοβουλίου!!!
Βεβαίως μεταξύ μας δεν σας κρύβω ότι κάπου βαθειά μέσα μου θα ήθελα αυτοί οι "λεβέντες" να τα "κάνουν πάνω τους" όπως οι φοβισμένοι διαδηλωτές που κυνηγούσαν  και βάραγαν στις διάφορες διαδηλώσεις των περασμένων χρόνων αλλά για λόγους υγιεινής και αισθητικής ας μη  το ... συζητήσουμε παραπέρα και ας μιλήσουμε σοβαρά.
κ. Κωνσταντοπούλου και κ. Πανούση πως είναι δυνατόν μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που ζούμε ως Χώρα και ως Λαός να βλέπουμε και να ακούμε τέτοιου είδους δηλώσεις και αντιδηλώσεις οι οποίες εκτός από την ασημαντικότητα τους ως προς την αφορμή της αντιπαράθεσης σας, δίνουν το δικαίωμα σε κάποιους "σκουπιδοντενεκέδες" της δημοσιογραφίας να σας φαιδροποιούν ως πρόσωπα, να γελοιοποιούν το τωρινό πολιτικό γίγνεσθαι και το χειρότερο να υποβαθμίζουν ή και να εξαφανίζουν τελείως κάποιες άλλες σοβαρότερες ειδήσεις που δεν τους συμφέρει να ακουστούν!
Όσο για το "μέγα" πρόβλημα των Ματατζήδων δηλ. για το που θα κάνουνε το "πιπί" τους (κατά την διάρκεια της ομολογουμένως πολύωρης βάρδιας τους) και εφόσον δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες ασφαλείας εισόδου στις Κοινοβουλευτικές τουαλέτες που επικαλείται η Πρόεδρος ας προσαρμόσουν οι ιθύνοντες σε ένα από τα σταθμευμένα λεωφορεία τους μία με δύο χημικές τουαλέτες να κάνουν την "δουλειά" τους με χαρά στο Πι και Φι παρέα με το περίστροφο, το γκλοπ και την ασπίδα τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.