1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

26.6.15

Ο κ Γεωργίου αν "πραγματικά" είναι άρρωστος να δηλώσει ... Παραίτηση!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η γνωμάτευση ….

Συμφωνά με νέα επίσημη ιατρική γνωμάτευση – που έφτασε χθες στην Εξεταστική των Μνημονίων – αναφέρεται : «στον ασθενή συστηθεί αναρρωτική ενός μηνός και δεν θα πρέπει να υποβάλλεται σε οποιαδήποτε σωματική, ψυχική η πνευματική καταπόνηση, καθόσον η υγειά του διατρέχει ακόμη κίνδυνο.»

Ο σχολιασμός … 

Η παραπάνω γνωμάτευση αφορά τον κ. Γεωργίου πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία) ο οποίος (όλως τυχαίως) αρρώστησε όταν κλήθηκε στην εξεταστική της Βουλής για να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του προσάπτουν δηλ. ότι φούσκωσε εσκεμμένα το έλλειμμα το 2009 με αποτέλεσμα τον ερχομό του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα και την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο! 

Βέβαια το ερώτημα είναι γιατί αυτός ο κύριος είναι ακόμα στην θέση του αφού όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό κατηγορείται επίσημα από πρώην συνεργάτες του για πολλές δόλιες ενέργειες και η δικαιοσύνη φαίνεται να “κωφεύει” επιδεικτικά μη προχωρώντας στην ουσιώδη διερεύνηση των σοβαρών καταγγελιών! 

Φαίνεται ολοκάθαρα ότι κάποιοι τον προστάτευαν και συνεχίζουν να τον προστατεύουν και είναι απορίας άξιο πως ακόμα και τώρα του επιτρέπουν να διαφεύγει με τέτοιες μεθόδους από την υποχρέωση του να προσέλθει σε ένα επίσημο και ανώτατο όργανο όπως είναι η διερευνητική επιτροπή της Βουλής για να δώσει απαντήσεις για όσα του προσάπτουν!!! 

Για μένα προσωπικά ο εν λόγω κύριος είναι ένας ακόμη μέλος της "αισχρής" παρέας που οδήγησε την Ελλάδα στα σημερινά της αδιέξοδα και θα πρέπει το επίσημο κράτος να λειτουργήσει όπως ακριβώς λειτουργεί για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς. Όπως είναι γνωστό όταν κάποιος υπάλληλος επικαλείται μακροχρόνια ασθένεια ακόμα και αν έχει χαρτί γιατρού η υπηρεσία του μπορεί να στείλει δικό της γιατρό να κάνει γνωμάτευση για του λόγου το αληθές οπότε πιστεύω ότι αν η γνωμάτευση και οι “οδηγίες” που εστάλησαν στην επιτροπή για την περίπτωση του κ. Γεωργίου δεν είναι από δημόσιο νοσοκομείο η επιτροπή έχει την υποχρέωση να στείλει κλιμάκιο γιατρών για να επιβεβαιώσουν την σοβαρότητα ή μη της κατάστασης του! 

Επίσης αν ο κ. Γεωργίου αισθάνεται τόσο “χάλια” και κινδυνεύει η Σωματική, η Ψυχική και η Πνευματική του κατάσταση μήπως θα έπρεπε ο ίδιος για λόγους “ΥΓΕΙΑΣ” να υποβάλλει την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου μιας τόσο σημαντικής υπηρεσίας η οποία σίγουρα δεν μπορεί να είναι επί μακρόν ακέφαλη!

Φίλες/οι τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει το δικαίωμα σε κάποιους να υποτιμούν την νοημοσύνη και την κρίση μας και για αυτό μας πετάνε κατάμουτρα χωρίς καμία ντροπή και συστολή ότι τους βολεύει και τους εξυπηρετεί και θεωρώ ότι έφτασε πλέον η ώρα να αφυπνιστούμε και να πούμε σε όλα αυτά τα “υποκείμενα” ... φτάνει πια η κοροϊδία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.