17.7.15

Στην παρούσα φάση σκέψου το καλά πριν το αποφασίσεις!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Η είδηση …. πληροφορία από το http://www.crashonline.gr
Τα χρήματα που θα μπαίνουν στις Τράπεζες μετά το άνοιγμα των τραπεζικών καταστημάτων από νέες συναλλαγές, είτε με εισροή συναλλάγματος είτε με πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, είτε χρήματα που βρίσκονταν σε θυρίδες, είτε από τα σεντούκια και τα στρώματα των σπιτιών μετά την 20η Ιουλίου, θα θεωρούνται «νέα λεφτά» και δεν θα υπόκεινται σε περιορισμούς ροής κεφαλαίων. 

Ο σχολιασμός …

Η άποψη μου είναι ότι αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία πιθανόν να είναι μια ακόμα οδηγία των δανειστών για να βάλουν στο χέρι ότι μετρητό υπάρχει στα χέρια των Ελλήνων. Ειδικά αποσκοπούν στο να ξετρυπώσουν και να ελέγξουν τις οικονομίες όσων τις έχουν σε θυρίδες ή κρυμμένες στο σπίτι τους. 
Πιθανόν κάποιοι να με θεωρήσετε κινδυνολόγο και σαμποτέρ της εθνικής προσπάθειας αφού αυτό μας το λέει και μας το υπόσχεται το επίσημο κράτος του οποίου προσωπικά δηλώνω ότι εδώ και καιρό δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη. 
Αυτή μου η καχυποψία δεν πηγάζει από κάποια κομματική ή προσωπική ιδεοληψία αλλά είναι αποτέλεσμα καταγραφής και διατήρησης στην μνήμη μου κάποιων γεγονότων τα οποία δημιούργησαν και παγίωσαν αυτή μου την άποψη. 
Για του λόγου το αληθές οφείλω να σας θυμίσω μερικά εξ αυτών και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας! 
Το επίσημο κράτος ήταν αυτό που παρότρυνε ακόμα και με τηλεοπτικό σποτ τους πολίτες να επενδύουν με την "εγγύηση" του τις οικονομίες τους σε ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου τα οποία όπως είναι γνωστό εν συνεχεία κούρεψε με την ψιλή!!! Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πλήρωσαν με το ζόρι με τέτοιους είδους ομόλογα μέρος ή και ολόκληρα τα εφάπαξ πολλών νέων συνταξιούχων και εν συνεχεία τους τα έφαγαν!
Το επίσημο κράτος παλαιότερα μέσω του τότε Πρωθυπουργού κ.Σημίτη παρέσυρε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στην μεγάλη φούσκα του χρηματιστηρίου όπου φαγώθηκαν από τους επιτήδειους κόποι και περιουσίες μιας ζωής. 
Το ανάλγητο κράτος με το έτσι θέλω λήστεψε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με αποτέλεσμα την τωρινή δεινή οικονομική τους κατάσταση. 
Η επίσημη Πολιτεία επί κυβερνήσεως του κ. Κωστάκη Καραμανλή μας είπε να αντικαταστήσουμε τα παλιά μας αυτοκίνητα για λόγους περιβάλλοντος και ασφάλειας με μεγαλύτερα υποσχόμενη ότι δεν θα υπάρχουν παράλογα τέλη και τώρα τα φορολογεί με υπέρογκα ποσά εγκλωβίζοντας χιλιάδες ιδιοκτήτες οι οποίοι αναγκάζονται είτε να τα πουλήσουν σε πολλάκις των περιπτώσεων στο 1/10 της αξίας τους είτε να καταθέτουν τις πινακίδες τους στην εφορία καθιστώντας τα στην ουσία άχρηστα! 
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω την κοροϊδία αυτών που επένδυσαν στα φωτοβολταϊκά όπου στο τέλος τροποποίησαν μονομερώς τις συμβάσεις και χαμήλωσαν τα συμφωνηθέντα για τις τιμές με αποτέλεσμα να ζημιωθούν οικονομικά όλοι όσοι είχαν πιστέψει στην συγκεκριμένη επένδυση με την τάχατε πάλι εγγύηση του Κράτους! 
Πως μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη πλέον σε αυτή την Πολιτεία και στους Πολιτικούς όταν συνεχώς μας εκπλήσσουν δυσάρεστα με τα λόγια και τις πράξεις τους οι οποίες στις περισσότερες των περιπτώσεων χρήζουν Εισαγγελικής έρευνας; 

Στην προκειμένη περίπτωση ενώ μας έχουν επιβάλλει μίας μορφής δέσμευση στα χρήματα μας, προκαλώντας πλείστα προβλήματα από την ταλαιπωρία στις ουρές στα ΑΤΜ ως και ψυχολογική τρομοκρατία για το τι πρόκειται να επακολουθήσει, τώρα μας ζητάνε να τους πάμε και όσα μετρητά έχουμε και μας “υπόσχονται” ότι αυτά δεν θα υπαχθούν στα capital controls ή και σε κάποιο μελλοντικό κούρεμα!.. Εγώ δεν τους πιστεύω!… Εσείς τους πιστεύετε;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.