22.7.15

Βαστάτε Έλληνες γερά πρώτη φορά Αριστερά!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Το τελευταίο διάστημα ακούμε δύο λέξεις να δεσπόζουν στην Πολιτική επικοινωνιακή καθημερινότητα. Συγκεκριμένα είναι οι "Μεταρρυθμίσεις" και τα "Προαπαιτούμενα". 
Βέβαια ...
προσπαθώ να καταλάβω αν η περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων εξυπηρετεί κάποια μεταρρύθμιση όπως και αυτή η τραγελαφική κατάσταση με το Φ.Π.Α όπου π.χ το αλατισμένο καλαμάκι σουβλάκι μεταφέρεται από το 13% στο 23%! Σίγουρα είναι μεταρρύθμιση (προς το χειρότερο βέβαια) η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια αλλά και η υπερφορολόγιση των πολιτών και των επιχειρήσεων όπου το βέβαιο είναι ότι θα αυξηθούν οι πλειστηριασμοί προς όφελος των τραπεζών αλλά θα έχουμε και χιλιάδες λουκέτα που θα αναγκαστούν να βάλουν οι μικροεπιχειρηματίες από την αναδουλειά και τα χρέη. 
Δυστυχώς δεν ζούμε μια Αριστερή παρένθεση αλλά μια Αριστερή τρομακτική "μετάλλαξη" η οποία έχει το θάρρος ή το θράσος (όπως θέλετε πείτε το) να μας λέει μέσω του Πρωθυπουργού ότι την εκβίασαν οι δανειστές και θα εφαρμόσει Πολιτικές που δεν τις πιστεύει! 
Οι παλιότεροι έλεγαν ότι η ενηλικίωση ενός άντρα γινόταν μετά την πρώτη του "επαφή" με γυναίκα οπότε μάλλον σήμερα βιώνουμε το "βιασμό" ολοκλήρου του Ελληνικού λαού προκειμένου να ενηλικιωθεί ... η Αριστερά! 
Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι όλες αυτές οι δήθεν "Μεταρρυθμίσεις" ανήκουν στα "Προαπαιτούμενα" δηλ. σε αυτά που είχαν συμφωνήσει και δεν υλοποιήσαν οι προηγούμενοι οι οποίοι όμως τώρα (οι πονηροί) τα ψηφίζουν μαζί με τον "μισό" ΣΥ.ΡΙΖ.Α (οι άλλοι είναι η πραγματική αντιπολίτευση). 
Με λίγα λόγια σε λίγο καιρό και στα πλαίσια των συνομιλιών για το 3ο μνημόνιο θα μας φέρουν και τα νέα "Αιτούμενα" των δανειστών οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι "Βαστάτε Έλληνες γερά πρώτη φορά Αριστερά"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.