15.6.15

Οι απόγονοι του Γ' Ράιχ έχουν περίσσιο θράσος!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση ...
"Αν δεν επιτευχθεί σύντομα συμφωνία, η υπομονή πολλών στην Ευρώπη μπορεί να εξαντληθεί", δήλωσε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ (αντικαγκελάριος της Γερμανίας) "Δεν θα αφήσουμε τους Γερμανούς εργάτες και τις οικογένειές τους να πληρώσουν για τις υπερβολικές προεκλογικές υποσχέσεις μιας εν μέρει κομμουνιστικής κυβέρνησης".
 

Ο σχολιασμός ...
Φαίνεται ότι ο εν λόγω "κύριος" θεωρεί τους Έλληνες ηλίθιους, ανιστόρητους και αμνήμονες και προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.
Αν βέβαια δεν είναι ο ίδιος "ανόητος" έχουμε την υποχρέωση να του θυμίσουμε ότι οι τυχόν λαθεμένες παλαιές Κομμουνιστικές προθέσεις για τις επιλογές και τις κατευθύνσεις της Χώρας μας λύθηκαν εσωτερικά (με το "δάκτυλο" φυσικά των έξωθεν άσπονδων φίλων μας) με ένα αιματηρό εμφύλιο στα τέλη της δεκαετίας του 40 ο οποίος σε συνέχεια της Γερμανικής κατοχής και θηριωδίας πήγε την Χώρα μας πολλά χρόνια πίσω.
Δηλαδή εμείς έστω και με αυτόν για εμάς οδυνηρό τρόπο "λύσαμε" τα δικά μας θέματα και δεν βλάψαμε τους γύρω λαούς ενώ αντιθέτως ο Γερμανικός λαός εξέθρεψε, ανέχτηκε και εξήγαγε τον Φασισμό με αποτέλεσμα το αιματοκύλισμα δύο φορές της Ευρώπης και όλου του κόσμου.
Πραγματικά είναι ανήθικο οι διαχρονικοί σφαγείς των Ευρωπαϊκών λαών να ηθικολογούν και να μιλούν για  Κομμουνιστική Κυβέρνηση όταν ακόμα και τώρα οι πρακτικές και οι μέθοδοι της δικής τους κυβέρνησης είναι η νέα μορφή Φασισμού ο οποίος ξεκίνησε με την μετατροπή του Γερμανικού μάρκου σε ... Ευρώ.
Ίσως ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσουμε σε όλη την υφήλιο τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα με εικόνες και βίντεο όλων των βάρβαρων πράξεων αυτού του υπερόπτη λαού εναντίον του Ελληνισμού την Κατοχή και παράλληλα να επισημάνουμε τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούν τώρα για την υποδούλωση των λαών με λαδώματα μέσω των Γερμανικών εταιριών (οι οποίες απαλλάσσονται και από το φόρο για αυτό) σε πολιτικούς και παράγοντες σε όλο το κόσμο.
Κύριοι της κυβέρνησης πριν ήσασταν ένα αμελητέο κόμμα (σε ποσοστά) και για αυτό  δεν σας "εκτιμούσαν" όπως τον γνωστό κ. Μαντέλη για να σας κάνουν "δωράκια" οπότε θεωρώ ότι δεν μπορούν να σας εκβιάσουν προσωπικά. 

Βγείτε λοιπόν και πείτε την αλήθεια σε όλο τον κόσμο και κάντε απαιτητά εδώ και τώρα όλα όσα μας οφείλουν για τις κλεψιές, τις λεηλασίες, τις καταστροφές των υποδομών αλλά κυρίως για τις ανθρώπινες ζωές που αφαίρεσαν την περίοδο της βάρβαρης κατοχής της πατρίδας μας από αυτούς.

Και αν αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε το ηθικό και το δίκαιο έχουμε την υποχρέωση να αναδείξουμε την διαχρονική βαρβαρότητα, την υποκρισία και την γαιδουριά που τους χαρακτήριζε και τους χαρακτηρίζει!!!

1 σχόλιο:

  1. Εγώ θα έλεγα ότι τους πληρώνουμε τους "φίλους" μας απ' το 1821 και μετά. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνεχίζουμε να πληρώνουμε [μάλλον τον ξέρω-είναι πολλά τα λεφτά Άρη- (βλ. Ζίμενς και όπως αλλιώς θες πες το) με τα πουλητάρια που κυβερνάνε όλα τα χρόνια]. Δεν είναι ηλίθιοι να μας αφήσουν να φύγουμε απ' τη λούμπα τους (πού θα βρούνε τέτοιους καλοπληρωτές... μην πω τίποτ' άλλο), αυτοί απλά κάνουν λογιστικές εγγραφές και νομίζουμε ότι έρχονται χρήματα στη χώρα. Το καλό θα ήταν αυτοί που κυβερνάνε (η 'πρώτη φορά αριστερά' όπως λέγονται οι ίδιοι και απ' τα ΜΜΕ) να βρουν τη δύναμη να τους πουν ένα φιλικό και χωρίς τυμπανοκρουσίες 'άντε γεια' και να ξεκινήσουμε σαν κράτος κάτι υγιές απ' την αρχή μπας και βρούμε το δρόμο μας και χωρίς να περιμένουμε τον καθέναν να μας δώσει ό,τι έχει ευχαρίστηση για να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί απ' την πατρίδα μας... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: "ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...." Δώσε χαιρετίσματα στους Έλληνες που ψηφίζουν και σ' αυτούς που ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κάνουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.