23.4.12

Το στημένο σκηνικό της ... κάθαρσης!


Κάποιοι με χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με την προφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο ακόμα και με τον ίδιο (για να μη τα χάσει όλα) μπροστά στο φόβο του δικομματισμού αλλά και των δανειστών μας μήπως επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου!
Πέρα από την “λεκτική” τρομοκρατία (εδώ και καιρό στα χουντοκάναλα τους) περί του κινδύνου ακυβερνησίας και χρεοκοπίας αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξαφνικά ανακάλυψαν αυτό που ξέραμε και λέγαμε όλοι εδώ και χρόνια δηλ. ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τα “πήρε” κάτω από το τραπέζι προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στις διάφορες προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων!
Θα μου πείτε γιατί διάλεξαν τον Τσοχατζόπουλο και όχι κάποιον άλλον; Τον διάλεξαν γιατί αυτός (λόγω γεροντοκαψούρας) εκτέθηκε με τον  χλιδάτο γάμο του στο Παρίσι πριν λίγα χρόνια αλλά και με τις προκλητικές αγορές ακινήτων που έκανε. Έτσι τον έβγαλαν στην “σέντρα” προσωρινά, για να μας πουλήσουν για άλλη μια φορά το παραμύθι της κάθαρσης και της διαφάνειας και μετά τις εκλογές, αν κάνουν κυβέρνηση (ο Χοντρός και ο Λιγνός) θα μας πετάξουν στα μούτρα ως πατσαβούρα τη περιβόητη φράση “παραγραφή των αδικημάτων”.
Φίλες/οι δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν ένας από την επιτροπή που υπέγραψε (αλήθεια πότε θα μας πουν ποια ήταν τα άλλα μέλη) και μάλιστα όχι ο πιο "έξυπνος". Αν αυτός λοιπόν έφαγε τόσα φανταστείτε τι έφαγαν οι άλλοι!
Ελπίζω αν τελικά δικαστεί, να αντέξει και να μην “σκάσει” (πριν την ώρα του και πριν μας τα πει όλα) μέσα στο δικαστήριο όπως τον συγχωρεμένο ... Μένιο Κουτσόγιωργα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.