1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

4.4.12

Καλό ταξίδι ... Δημήτρη Χριστούλα!


Ένα πέπλο θανάτου έχει απλωθεί εδώ και καιρό πάνω από την Ελληνική κοινωνία.
Καθημερινά διαβάζουμε για αυτοχειρίες απελπισμένων συνανθρώπων μας, για δολοφονίες και γενικά για πράξεις βίας από την μεγάλη έξαρση της εγκληματικότητας.

Οι πολίτες σε όλοι την επικράτεια αισθάνονται ανασφάλεια και φόβο από την ελλιπή αστυνόμευση και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη (αλήθεια πόσο ειρωνικός φαντάζει ο εν λόγω τίτλος) κ. Χρυσοχοίδης  αισθάνεται υπερήφανος για το ότι με την αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό απέτρεψε τους πολίτες να προσέλθουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου!  
Αλήθεια που κρύβουν όλους αυτούς τους αστυνομικούς που έβγαλαν εκείνη την ημέρα να φυλάνε τους προδότες;
Θα μας πουν κάποτε πόσα είναι στον αριθμό τα ανεγκέφαλα ΜΑνΤρόσκυλα που δέρνουν με λύσσα τον ανυπεράσπιστο κόσμο στις απεργίες και στις διαδηλώσεις;
Σήμερα όλοι ακούσαμε την θλιβερή είδηση και διαβάσαμε το σημείωμα του συνταξιούχου φαρμακοποιού ο οποίος έβαλε τέρμα στην ζωή του στην πλατεία Συντάγματος και μετά ακούσαμε και τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες να ερμηνεύουν την αποτρόπαια πράξη απελπισίας με στόχο να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα!
Μάλιστα για άλλη μία φορά χρησιμοποίησαν τους κουκουλοφόρους (το ίδιο βράδυ δημιουργώντας στημένες αψιμαχίες με τους “συναδέλφους” τους αστυνομικούς) για να αποτρέψουν την επιθυμία πολλών συνανθρώπων μας να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αυτόχειρας!
Δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι έρχονται δύσκολες μέρες για όλους μας και οι αλήτες που συγκυβερνούν στήνουν γελοίες αντιπαραθέσεις στα κανάλια προς χάριν της προεκλογικής περιόδου όπου απουσιάζει … η ακριβής ημέρα των εκλογών!
Το πιο πιθανόν για μένα είναι το ξεπουλημένο τρίο δηλ. οι Παπαδήμος-Βενιζέλος-Σαμαράς να δημιουργήσουν τις “κατάλληλες” συνθήκες για να αναβάλουν επ’ αόριστο τις εκλογές! 

Ακολουθεί το ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.