1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

18.4.12

Ο δικομματισμός άρχισε να δίνει τα ... ρέστα του!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο δικομματισμός άρχισε ήδη να δίνει τα “ρέστα” του και είναι βέβαιο ότι μέχρι την 6η Μαΐου θα ακούσουμε και θα δούμε ... πράματα και θάματα!
Η φαιδρότητα πλέον παίρνει σάρκα και οστά από τα στελέχη και τους αρχηγούς των κομμάτων που μας έφεραν εδώ οι οποίοι ...
ενώ συγκυβερνούν και συνυπέγραψαν το μνημόνιο τώρα προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια (θεωρώντας μας ηλίθιους) με δημόσιες λεκτικές αντιπαραθέσεις οι οποίες στην ουσία δηλώνουν την συνέχιση (αν δεν τους στείλουμε στο αγύριστο με την ψήφο μας) της εξαθλίωσης μας και της υποταγής της χώρας στους Γερμαναράδες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!
Είδαμε όλοι την ημέρα της εξαγγελίας των εκλογών από τον "Γλυκούλη" πως πρόβαλαν το θέμα με τις μίζες του Άκη Τσοχατζόπουλου τον οποίο οι Βενιζέλος και Λοβέρδος το 2005 αθώωσαν στην γνωστή κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλ. τις περιβόητες εξεταστικές επιτροπές που έχουν στήσει στην Βουλή για να εξαγνίζουν τις κλεψιές και τις δολιότητες του αμαρτωλού συναφιού τους.
Για μένα είναι βέβαιο ότι όλο αυτό το σκηνικό της προφυλάκισης του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο με τον ίδιο ο οποίος δέχτηκε (για το καλό του κόμματος αλλά και του δικομματισμού) να παίξει πρόσκαιρα το ρόλο της “Ιφιγένειας” μπροστά στον κίνδυνο στις ερχόμενες εκλογές να ψηφιστούν και να επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες σίγουρα θα ψάξουν και εκτός από αυτόν θα ονοματίσουν (ήδη τους ξέρουν πολλοί) και άλλους τους οποίους ο Ελληνικός λαός θα απαιτήσει να τιμωρήσουν μια και τον κορόιδευαν και τον έκλεβαν τόσα χρόνια!
Έτσι λοιπόν τα πολιτικά “ξόανα” σκέφτηκαν για άλλη μία φορά να μας πουλήσουν το παραμύθι της κάθαρσης και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν οι δύο ξεπουλημένοι συνέταιροι) θα μας μιλήσουν για ... παραγραφή των αδικημάτων του εν λόγω κυρίου και θα ζήσουνε αυτοί καλά και εμείς … χειρότερα!
κ. Βενιζέλο (εμπνευστή των νόμων ασυλίας και παραγραφής) κ. Σαμαρά (που κάνατε την γνωστή κωλοτούμπα και από αντιμνημονιακός μας γίνατε μνημονιακός του κερατά) σας μάθαμε πια  … και καταλάβαμε το μέγεθος της πολιτικής ανευθυνότητας αλλά και του καιροσκοπισμού που κουβαλάτε και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει στις επερχόμενες εκλογές να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει και εν συνεχεία όσοι είστε ένοχοι και δεν προλάβετε να ξεκουμπιστείτε (για μέρη μακρινά και εξωτικά που έχετε τις off shore εταιρίες σας) να σας δικάσει και να σας στείλει να σαπίσετε στην φυλακή!

2 σχόλια:

  1. κ. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ Η ΦΑΡΣΑ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.