1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

5.4.12

κ. Βενιζέλε ... είναι αργά για διαπιστώσεις και νουθεσίες!

Κίνδυνο ενός κοινοβουλίου εχθρικού προς τον κοινοβουλευτισμό και εκφασισμό της χώρας λόγω ανατροπής των αξιών και της οργής που εναλλάσσεται με τον φόβο, διαβλέπει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως είπε στην ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο σχολιασμός …

κ. Βενιζέλε είστε πραγματικά αναιδής και με περίσσιο θράσος όταν μιλάτε για κοινοβούλιο εχθρικό προς τον κοινοβουλευτισμό και για ανατροπή των αξιών!!!
κ. πρόεδρε  (εκλεγμένε από την μοναδική σας … υποψηφιότητα) για ποιο κοινοβουλευτισμό μιλάτε; Αυτόν που το κόμμα σας μετέτρεψε σε κοινοβουλευτική δικτατορία με την οποία  (ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια) καταλύσατε πολλάκις το Σύνταγμα ξεπουλώντας την Ελλάδα και εξαθλιώνοντας τους Έλληνες;
Τολμάτε και μιλάτε για αξίες εσείς και οι σύντροφοι σας που έχετε κατσικωθεί στο σβέρκο του Ελληνικού λαού λέγοντας ότι έχετε εκλεγεί ενώ ξέρετε ότι κλέψατε την ψήφο του το 2009 με την παρομοιώδη πλέον φράση «λεφτά υπάρχουν».
Δεν ντρέπεστε να μιλάτε εσείς προσωπικά όταν τον περασμένο Ιούνιο λέγατε ότι δεν μπορεί να εκβιάζονται οι πολίτες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και το επόμενο Σεπτέμβρη επιβάλλατε το γνωστό χαράτσι; Να πάμε και παλιότερα να σας θυμίσουμε ότι είστε ίσως ο βασικότερος υπεύθυνος για την σημερινή πολιτική αλητεία όταν επινοήσατε την λεγόμενη ασυλία και παραγραφή για τους κλέφτες και τους απατεώνες του κοινοβουλίου!
Όλοι σας είδαμε (και αηδιάσαμε από το απεχθές ύφος σας) όταν απειλήσατε και εκβιάσατε έναν ολόκληρο λαό (με τις γνωστές μπουρδολογίες και τις ακαταλαβίστικες ρητορικές κορώνες σας) προκειμένου να μας επιβάλλεται να δεχτούμε ... να μας σώσετε ... από την καταστροφή που εσείς και οι συνώμοιοι σας προκαλέσατε εδώ και 30 χρόνια!
Ένα παλιό Ελληνικό τραγούδι λέει “Είναι νωρίς για δάκρυα Στέλλα” και παραφράζοντας το σας λέω “Είναι αργά για διαπιστώσεις και νουθεσίες κ. Βενιζέλε” και δεν δικαιούστε να μιλάτε αφού ο βίος και η πολιτεία σας, σας καθιστούν υπόλογο και αναξιοπρεπή στα μάτια και στην συνείδηση όλων μας!

Υποσημείωση
Φίλες/οι να είστε έτοιμοι να ακούσετε και να δείτε αυτή την περίοδο εξωφρενικά πράγματα με παπαρολογίες, κινδυνολογίες (και ίσως και άλλες ποιο δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις) μια και όλοι αυτοί οι "κύριοι" τρέμουν τις εκλογές και θα προσπαθήσουν μαζί με τους πραγματικούς αφεντάδες τους (Μέρκελ και Σία) να μας αποπροσανατολίσουν και να μας εκβιάσουν προκειμένου να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους δηλ. αυτό του ξεπουλήματος της χώρας, της εξαθλίωσης της ζωής μας αλλά το κυριότερο να αποφύγουν ... την βαριά τιμωρία που τους αξίζει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.