1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.4.12

Ιστορίες για ... αγρίους!Φαντάζομαι αρκετοί από εσάς παρακολούθησαν την διαδικτυακή συνέντευξη του κ. Βενιζέλου στον κ. Χατζηνικολάου αλλά και στους 40 συμπολίτες μας που ζωντανά εξέφραζαν τα παράπονα τους και υπέβαλαν τα ερωτήματα τους. Στην εν λόγω συνέντευξη η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου δεν ήταν να ...
απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα. Εντέχνως προσπάθησε για άλλη μία φορά να αποποιηθεί των μέχρι τώρα κομματικών και προσωπικών ευθυνών του αλλά και να μας τρομοκρατήσει για το μέλλον … αν δεν του κάνουμε την χάρη να του δώσουμε την πλειοψηφία για να μας … σώσει … !
Σε αυτή την συνέντευξη που δεν ήταν στημένη από τους αβανταδόρους δημοσιοκάφρους του συστήματος αλλά από τους δοκιμαζόμενους πολίτες οι οποίοι λέγοντας με απλά λόγια (χωρίς νούμερα και οικονομοτεχνικούς όρους) για τις δυσκολίες, την εξαθλίωση και την αβεβαιότητα που βιώνουμε όλοι μας  κατάφεραν να ξεγυμνώσουν τον περιβόητο ρήτορα ο οποίος αμήχανα χρησιμοποίησε πολλές φορές την φράση «αφήστε με να σας πω την ιστορία»!
Ναι κ. Βενιζέλο είστε ειλικρινής … και εμμέσως πλην σαφώς μας λέτε ότι δεν λέτε την αλήθεια αλλά “ιστορίες”…. και μάλιστα … “ιστορίες για αγρίους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.