1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

22.12.11

Κάνοντας rafting στην ... Βουλιαγμένης!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η κακιά μου μοίρα το έφερε χθες βράδυ να διασχίσω την λεωφόρο Βουλιαγμένης στο “ρέμα” (κυριολεκτικά) προς Αθήνα!
Ναι η λεωφόρος έμοιαζε με ρέμα όπου ποτάμια νερού σχημάτιζαν σε πολλά σημεία υψηλόποντες λίμνες από όπου ...
προσπαθούσαν να περάσουν οι δυστυχείς γιωταχήδες  εκ των οποίων πολλοί έμεναν στη μέση του δρόμου προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο!
Κατά την διάρκεια των σλάλομ που έκανα (μου θύμιζε rafting με καγιάκ στο ποταμό Άραχθο στην διαδρομή Άγραφα Άρτας)  σκεφτόμουν πως είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της “πρωτεύουσας” και το κράτος με τις υπηρεσίες του να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ!
Αλλά πως να κάνει αφού το μέλημα όλων αυτών που κυβερνούν (εδώ και δεκαετίες) ήταν πως θα κλέψουν και πως θα εξυπηρετήσουν τους χορηγούς και τους κομματικούς τους φίλους!
Τίποτα δεν δουλεύει πλέον σε αυτή την Χώρα-Μπουρδέλο όπου οι πολιτικονταβατζήδες επιτρέπουν στους τραπεζίτες και στους ΜερκοΣαρκοζί να “πηδάνε” ένα ολόκληρο λαό!
Τίποτα δεν δουλεύει σ’ αυτή την χουντοδημοκρατία εκτός από τους παραπληροφοριοδότες δημοσιοκάφρους και τα όργανα καταστολής δηλ. τα ΜΑνΤρόσκυλα, οι κουκουλοφόροι και οι παρακρατικοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.