1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

23.12.11

Τελικά πάσχει από επιλεκτική ... αμνησία!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Πραγματικά όσο ψύχραιμος και να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς με τον κ. Καρατζαφέρη ή κωλοτούμπα ο οποίος με απίστευτο θράσος μας πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περνώντας μας για ηλίθιους και αμνήμονες.

Θα νόμιζε κανείς ότι όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα έχουν επιδοθεί σε διαγωνισμό το ποιος θα μας εκνευρίσει περισσότερο και για αυτό κατά καιρούς μας λένε απίστευτες μα(κ)ακίες, αυτοαναιρούνται, φυγομαχούν, Γκαιμπελίζουν και γενικά δείχνουν ότι θα έπρεπε να φορούν κάτι άλλο!... και όχι παντελόνια!
κ. Καρατζαφέρη τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί έχετε μένος με τα blogs και ζητάτε επιμόνως την φίμωση και τον έλεγχο τους!
Φίλες/οι δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πόσο γελοίος και κατάπτυστος είναι ο συγκεκριμένος τύπος ο οποίος μάλιστα λέει ότι στο προσεχές μέλλον θα γίνει αντιπρόεδρος της χουντοκυβέρνησης που συμμετέχει το κόμμα του!
Δείτε το βίντεο και προβληματιστείτε για το ποιους “καραγκιόζηδες” κρατάμε με την ανοχή μας στον αφρό της εξουσίας!
Απαράδεκτος!.. ο εν λόγω κύριος εκτός και αν … το περιστεροκουτσούλισμα (που έφαγε στο κεφάλι πριν λίγα χρόνια σε κάποια Θεοφάνεια) εισχώρησε στον εγκέφαλό του και του προκάλεσε επιλεκτική ... αμνησία!!!

Αι σιχτίρ πια!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.