1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

1.12.11

Ο μόνιμος … υβριστής μας!


Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και ...

υπέρμετρο αλαζονισμό να κατηγορήσει και να λοιδορήσει για πολλοστή φορά όλους όσους τολμούν να αμφισβητούν τις μέρες και τα έργα του ιδίου αλλά και των άλλων συμμετεχόντων του θιάσου που υπηρετεί!
Ο κύριος λοιπόν αυτός μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Le monde en marche, αναφέρει μεταξύ άλλων πως "οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, (δηλαδή, πάνω από 2 εκ. Έλληνες) ήταν ένα μείγμα από Κομμουνιστές, Φασιστές και Μαλάκες!!!"
Η λέξη ντροπή χάνει την αξία της μια και ο εν λόγω τύπος μπορεί κάλλιστα να αποχαρακτηριστεί από γραφικός και να αναβαθμιστεί σε πρόσωπο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για τον σκοτεινό και ύποπτο ρόλο της πολιτικής του διαδρομής τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια!
Όσο για τους χαρακτηρισμούς που απέδωσε σε όλους όσους διαμαρτυρόμαστε του επιστρέφω ασυζητητί τον δεύτερο, αλλά και τον τρίτο με την επισήμανση ότι ... "είναι και φαίνεται"!

Άι σιχτίρ πια βρομάνθρωπε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.