1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

28.12.11

Ξεπουλημένα καθάρματα η ώρα των δικαστών ... πλησιάζει!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

 

Σε προχθεσινό μου άρθρο με τίτλο “H μισή αλήθεια είναι προσπάθεια συγκάλυψης της άλλης μισής!” είχα γράψει (ομολογώ χωρίς να το πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει τόσο σύντομα) να βγουν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί να μας πουν αν δέχτηκαν ή δέχονται πιέσεις από τους ... πολιτικούς “απατεώνες” που μας κυβερνούν εδώ και καιρό. (σαν δικτάτορες για το καλό μας και παρά την θέληση μας). Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα “ευχάριστα” διαβάζοντας την είδηση των παραιτήσεων αλλά και τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων των κ . Πεπόνη και Μουζακίτη λόγω των πιέσεων και των ωμών παρεμβάσεων των ξεπουλημένων που μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και μας πίνουν το αίμα! Διαβάζοντας δε το αποσπάσμα (που σας παραθέτω στο τέλος του κειμένου μου) ένιωσα ότι υπάρχουν λειτουργοί της δικαιοσύνης που φορούν "παντελόνια" και τιμούν το λειτούργημα και τον όρκο τους, αλλά πρωτίστως δίνουν ελπίδα στο ταλαίπωρο λαό μας που περιμένει να μπουν επιτέλους κάποιοι μπροστά για να ξεμπροστιάσουν όλους αυτούς τους αληταράδες!
Οι λέξεις προδότες και ξεπουλημένοι φαντάζουν μικρές για να αποδώσουν  το μέγεθος του πολιτικού "νανισμού" και της μαφιόζικης συμπεριφοράς όλων αυτών των “κυρίων” που πρέπει πλέον να αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά για το τι τους περιμένει στο εγγύς μέλλον. Ένα μέλλον που εκτός από την πολιτική τους “εξαφάνιση” (που είναι δεδομένη) θα κληθούν να λογοδοτήσουν και εν συνεχεία να τιμωρηθούν “σκληρά” για όλα αυτά που έκαναν ή δεν …. έκαναν!

κ. Πεπόνη και Μουζακίτη είμαι σίγουρος ότι το θάρρος και η απόφαση σας για να καταγγείλετε δημόσια την “χούντα’ που μας κυβερνά θα σας κατατάξει στους πρωτεργάτες της μεγάλης ανατροπής που θα έρθει ... σύντομα!

Υποσημείωση
κ. Δικαστές η στάση και οι καταγγελίες σας θα είναι πληρέστερες αν αναφέρετε σύντομα και ονόματα! Καταλαβαίνουμε τις πιέσεις από τα "καθάρματα" αυτά αλλά  οι σοβαρές καταγγελίες σας θα μείνουν ως απλές αόριστες αναφορές για τις οποίες οι "μάστορες της παραπληροφόρησης" να είστε σίγουροι ότι θα σας “προσάψουν” δόλο!!!

 

Απόσπασμα από την “παραίτηση” καταγγελία!

«Επειδή ουδέποτε επιδιώξαμε θέσεις και αξιώματα, δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση. Πολλώ μάλλον δε, δεν δεχόμαστε να αποτελέσουμε άλλοθι και μια θεσμική κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τα πολυποίκιλλα οργανωμένα συμφέροντα και τους ποικιλλόνυμους εκφραστές τους, που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται στην γκρίζα ζώνη του οικονομικού εγκλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.