1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

26.12.11

Οι ξεφτύλες και οι ξεπουλημένοι κοφεύουν .....

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Μπείτε  (όσοι έχετε λογαριασμό) στην σελίδα σας στο Facebook και μετά μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο  http://www.facebook.com/Ahmet.Mesut.Yilmaz του πρώην Τούρκου πολιτικού κ. Γιλμάζ ο οποίος δήλωσε ότι ...
Τούρκοι πράκτορες έκαψαν στο πρόσφατο παρελθόν τα Ελληνικά δάση!
Μπείτε (και με τον μεταφραστή της Google) "στολίστε τον" όπως του πρέπει μια και οι εγχώριες Πολιτικές μας "Λινάτσες" το μυαλό τους το έχουν στο πως θα μας εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο και για αυτό "κοφεύουν" και δεν έχουν το θάρρος να καταγγείλουν στην παγκόσμια κοινότητα αυτούς τους διεθνείς τραμπούκους!!!

1 σχόλιο:

  1. Πριν λίγο στην σελίδα του κ. Γιλμάζ σβήστηκαν τα επικριτικά "σχόλια" των Ελλήνων και απενεργοποιήθηκε το δικαίωμα ελεύθερης ανάρτησης άλλων!
    Φαντάζομαι ότι οι Τούρκοι διαχειριστές της σελίδας του εν λόγω κυρίου έλαβαν το μήνυμα της απέχθειας του Ελληνικού λαού μια και η "επίσημη" ηγεσία μας …. εξακολουθεί να είναι μουγκή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.