1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

27.12.11

Πολλών χρημάτων κρείττον ο παρά του πλήθους έπαινος!Διαβάζοντας πριν λίγες μέρες για την καταδίκη του πρώην προέδρου της Γαλλίας κ. Σιράκ (για παραπτώματα του πριν πολλά χρόνια όταν ήταν ακόμα δήμαρχος στο Παρίσι) αισθάνθηκα θλίψη και μεγάλη ντροπή για όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα μας!
Στην Ελλάδα που γέννησε τις έννοιες της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και επί των ημερών μας βιώνουμε τον εξευτελισμό τους αφού επιτρέψαμε και επιτρέπουμε ακόμα σε χοντρόπετσους φαφλατάδες και σε ξεπουλημένα τομάρια τις ζωές και το μέλλον των παιδιών μας!
Κοινοβουλευτικά τομάρια που αδράνησαν ή συμμετείχαν οι ίδιοι στην καταλήστευση των θυσιών και των κόπων ολοκλήρων γενιών.
Λαμόγια που εμπνευστήκαν και ψήφισαν νόμους παραγραφής  και ασυλίας (πρωτοφανείς στην παγκόσμια κοινότητα) για να διαγράφουν τα ανομήματα τους και να χαίρονται ανενόχλητοι τα κλεψιμαίικα αυτοί και οι απόγονοι τους!
Όλοι ακούσαμε για τις καταθέσεις βουλευτών και άλλων κυβερνητικών παραγόντων (νυν και πρώην) στις Ελβετικές τράπεζες αλλά η διακομματική και η δημοσιογραφική ομερτά επιβάλει την σιωπή και την μη πληροφόρηση του Ελληνικού λαού για το σε ποιους ανήκουν αυτοί οι λογαριασμοί!
Οι άθλιοι επιβάλουν καθημερινώς νέα δυσβάσταχτα σε όλους μας και αυτοί μένουν στο απυρόβλητο λοιδορώντας μας, κατηγορώντας μας και λέγοντας μας υποκριτικά για το πόσο λυπούνται για όλα αυτά!
Αληταράδες πρέπει να πάψετε να κοιμόσαστε ήσυχοι αφού είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή η δικαιοσύνη και η βαριά τιμωρία σας θα αποδοθεί από τον μακροχρόνια άνεργο, από τον εξαθλιωμένο μισθωτό και συνταξιούχο αλλά και από τον οργισμένο γονιό που δεν θα έχει πλέον την δυνατότητα να θρέψει τα παιδιά του!

Αχρείοι έστω και τώρα θυμηθείτε και τηρήστε την ρήση του Ισοκράτη.
«Πολλών χρημάτων κρείττον ο παρά του πλήθους έπαινος»
-Από πολλά πράγματα είναι καλύτερος ο έπαινος του λαού-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.