1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

25.11.11

Είμαστε ... μόνοι!!!


Οι αλητήριοι της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής σκηνής εδώ και καιρό παίζουν αριστοτεχνικά τον ρόλο τους εκβιάζοντας μας κάθε λίγο και λιγάκι με την δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας!   
Μιας χρεοκοπίας την οποία όμως ήδη ζούμε αφού  η ...
ανεργία  χτυπάει κόκκινο, αφού οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν και τείνουν να γίνουν “χαρτζιλίκια” αφού η παράλογη φορολογία και τα χαράτσια πέφτουν βροχή ενώ το κόστος ζωής ανέβηκε στα ύψη υποβαθμίζοντας και οδηγώντας μαθηματικά στην εξαθλίωση το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας!!!

Αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα των τεσσάρων “προδοτών” μαζί με την αλλοπρόσαλλη και πολυπληθή  κουστωδία τους έχουν αναλάβει “εργολαβικώς”  (και φαντάζομαι για πολλούς εξ αυτούς … όχι με το αζημίωτο) την υποδούλωση και παράδοση της χώρας μας στα έξωθεν αφεντικά τους, βοηθούμενοι από τους ξεπουλημένους και ξεφτιλισμένους δημοσιοκάφρους, και την “αλληθωρίζουσα” Δικαιοσύνη!
Ο κ. Σαμαράς αφού μας “φλόμωσε” με παχιές πατριωτικές κορώνες (μιλώντας μας για εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια) στο τέλος, εκτός από την υπογραφή του, έγραψε και μια “έκθεση ιδεών” προς τους δανειστές μας δείχνοντας σε όλους μας πως ένας πολιτικός (και εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός) "αυτοαναιρείται" και γίνεται … γραφικός και “Καραγκιόζης”!
Ζητώ συγνώμη για την φρασεολογία μου από τους εναπομείναντες οπαδούς των κομμάτων αλλά οι μεν του δικομματισμού φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνονται πως το παιχνίδι είναι σικέ (από τους παλαιούς συμμαθητές) και οι, της Αριστεράς πως οι ηγεσίες τους δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις και προκαταλήψεις που τις κρατούν διασπασμένες καθιστώντας της στην ουσία “ανενεργές”  και δεκανίκια των ξεπουλημένων!
Φίλες/οι “σωτήρες” πλέον δεν υπάρχουν “είμαστε μόνοι” και φαίνεται ξεκάθαρα μέρα με την ημέρα ότι οδεύουμε στην απόλυτη καταστροφή όπου εμείς και τα παιδιά μας θα ζήσουμε φρικιαστικές εικόνες και καταστάσεις. Εικόνες που θα θυμίζουν την Κατοχή του 40’ αλλά και του μετέπειτα εμφυλίου. Οφείλουμε και πρέπει να μην τους κάνουμε την χάρη. Ας πάρουμε όσο είναι καιρός την κατάσταση στα χέρια μας δείχνοντας σε όλους αυτούς τους δόλιους τύπους που μας δυναστεύουν τρώγοντας τις ψυχές και τις σάρκες μας ότι η … ανοχή μας τελείωσε! Ας μη τους αφήσουμε πλέον να κυκλοφορούν “ανενόχλητοι” και ας αντισταθούμε δείχνοντας τους σε κάθε ευκαιρία, σε όλους τους τόνους και με όλους τους “τρόπους” τον θυμό και την οργή μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.