2.11.11

Έχετε μπει ήδη στην πολιτική εφεδρεία και οσονούπω έρχεται και η οριστική σας ... Απόλυση!!!


Τελικά το καταλάβαμε όλοι “Είμαστε ο ομφαλός της γης” για να μη πω ολόκληρου του ηλιακού συστήματος αφού ο κ. Παπανδρέου με την φαεινή του ιδέα για το δημοψήφισμα κατάφερε να ταρακουνήσει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα το οποίο λένε θα καταρρεύσει από το ενδεχόμενο ΟΧΙ των Ελλήνων!!!
Το σίγουρο πλέον είναι ότι όλο αυτό το πολιτικοοικονομικό σκηνικό αρχίζει πια να ξεφεύγει από τα πλαίσια της τραγικότητας που μας πλάσαραν τα εγχώρια πολιτικά ξόανα και αρχίζει και γίνεται μια παγκόσμια χλεύη η οποία είναι σίγουρο ότι θα έχει πιο αρνητικό αντίκτυπο από τα πραγματικά οικονομικά μας προβλήματα!
Όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι του πλανήτη που γνωρίζουν την αρχαία ιστορία μας απορούν για το πως μας κατάντησαν οι Σαλτιμπάγκοι και οι Νενέκοι που μας κυβερνούν!
Εδώ αντιθέτως οι μεγαλόστομοι και διαρροιολογούντες σε άλλες περιπτώσεις αντιπρόεδροι εξαφανίστηκαν, ο ένας είναι στην Κίνα και ο άλλος τον “πόνεσε” ξαφνικά η κοιλιά του και τρύπωσε σε ένα νοσοκομείο προφανώς για να αποφύγει τις δηλώσεις κερδίζοντας τον απαιτούμενο χρόνο (για να δει τι “παίζει”) και  να βγει μετά να το παίξει αθώα περιστερά ζητώντας ακόμα και την ηγεσία του κόμματος! Η κλαίουσα χήρα ο κ. Λοβέρδος ερχόμενος από την Βραζιλία διαφοροποιήθηκε αμέσως και γενικά όλοι δηλώνουν έκπληκτοι από την απόφαση του ηγεμόνα τον οποίο μέχρι τώρα ακολουθούσαν (ως γλύφτες και πρόβατα) υποστηρίζοντας με την ψήφο και τις υπογραφές τους όλες τις επιλογές και τις αποφάσεις του, ενάντια της χώρας και του λαού μας!
Υποκριτές και τυφλοπόντικες δεν υπάρχει μέρος και τρόπος να ξεπλύνετε τα πεπραγμένα σας μια και η συμμετοχή σας ήταν ουσιαστική στις εγκληματικές επιλογές της δόλιας κυβερνητικής σας θητείας.
Τώρα που ο λαός σας έστειλε το βαρύγδουπο του μήνυμα την 28η Οκτωβρίου εγκαταλείπετε το καράβι και θα κατηγορήσετε ως βασικό και απόλυτο υπεύθυνο τον μέχρι τώρα αρχηγό σας.
Μάθετε λοιπόν ότι για μας είστε όλοι υπεύθυνοι αφού δίνατε κατά καιρούς την συγκατάθεση σας σε όλα αυτά, με την περίφημη φράση “Ναι σε όλα”.
Εκτός όμως από τις αποφάσεις συμμετείχατε στις λοιδορίες, στις συκοφαντίες και στις Γκαιμπελίστικες μεθόδους εις βάρος όλου του λαού μας υποστηρίζοντας με έμμεσο τρόπο την περίφημη φράση του κ. “Λεφτά υπάρχουν” στο εξωτερικό που έλεγε «κυβερνώ ένα διεφθαρμένο λαό».
Μέχρι να συρθείτε στις εκλογές θα υπενθυμίζουμε και θα δημοσιοποιούμε τα ονόματα όλων σας για να εισπράξετε από το κυρίαρχο λαό το αντίτιμο των δόλιων υπηρεσιών σας αφού στην συνείδηση μας έχετε μπει ήδη στην πολιτική εφεδρεία και οσονούπω να είστε σίγουροι ότι έρχεται και η οριστική σας ... Απόλυση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.