1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

13.11.11

Ο θίασος αναβαθμίστηκε και έγινε … τσίρκο!!!


Η νέα "δοτή" κυβέρνηση από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού χαρακτηρίζεται “κατοχική” αφού την επέβαλαν με απροκάλυπτους εκβιασμούς οι νταβατζήδες των Βρυξελλών οι οποίοι σημειωτέων μας απαγόρεψαν να κάνουμε εκλογές!
Θεωρώ δε απίθανο να υποκύψουν ...
στους λεονταρισμούς του “ευπατρίδη” κ. Σαμαρά ο οποίος νομίζει ότι είμαστε χαχόλοι και ηλίθιοι και μας λέει το αμίμητο ότι …. δεν υπογράφει μεν αλλά θα ψηφίσει δε …
τα νέα μέτρα που θα μας στείλουν οι ΜερκοΣαρκοζί.  Παράλληλα  μας  υπόσχεται εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου ενώ γελοιωδώς και με περίσσιο θράσος διαριγνύει τα ιμάτια του λέγοντας ότι δεν συγκυβερνά αλλά απλά στηρίζει τους ξεπουλημένους προδότες για το καλό μας!!!
Ένα καλό που έχει να κάνει με την διατήρηση της υποβάθμιση της ζωής μας, της μη προοπτικής αλλά και των χαρατσιών που μας επέβαλαν για να πληρώσουμε τα υπέρογκα τοκοχρεολύσια αλλά και τα κλεμμένα τους που έχουν φυγαδεύσει στην Ελβετία αλλά και σε άλλα εξωτικά μέρη που βρίσκουν καταφύγιο οι απανταχού κλέφτες του πλανήτη!!!
Αν μη τι άλλο είναι τραγελαφικό να περιμένεις να σε σώσει αυτός που επί 8 χρόνια ήταν διοικητής της εθνικής τράπεζας και ο οποίος μαζί με τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου μαγείρεψαν τα στοιχεία και μας έβαλαν (ξεγελώντας υποτίθεται τους αφελείς και τίμιους Ευρωπαίους) στην Ο.Ν.Ε.
Είναι αστείο να βλέπεις όλη αυτή την αλλοπρόσαλλη κουστωδία που την ονόμασαν μάλιστα και κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να έχει μέσα τους περισσότερους από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου οι οποίοι θα συνεργασθούν με αυτούς που μέχρι προχθές αλληλοβριζόταν  στο “χαμαιτυπείο” (όπως την κατάντησαν) της Βουλής!
Νομίζουν οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας ότι έτσι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους φορτώνοντας της αργότερα στον αχυράνθρωπο που τους επέβαλαν τα έξωθεν αφεντικά τους!
Σε αυτούς όλους δεν ταιριάζει η περίφημη φράση “Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι”  αφού ούτε πτωχοί είναι ούτε ηλίθιοι απλά (βλέποντας και το τι γίνεται αυτή την στιγμή και στην Ιταλία) όλοι μας καταλαβαίνουμε πλέον ότι όλοι αυτοί έχουν αποδεχθεί να υπηρετήσουν την παγκοσμιοποίηση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!
Από εμάς εξαρτάται αν θα τους αφήσουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.