1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

10.11.11

Οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες έβαλαν τον κ. Παπαδήμο να κάνει την ... βρώμικη δουλειά!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Επιτέλους η φαρσοκωμωδία τον τελευταίων ημερών έλαβε τέλος και ο κ. Παπαδήμος κλήθηκε και ανέλαβε (από τους τρεις συνεργαζόμενους αρχηγούς) την πρωθυπουργία της χώρας μας!
Ο κ. Παπανδρέου με δόλιο τρόπο (και όχι με αφέλεια όπως πιστεύουν πολλοί) πρότεινε το περίφημο δημοψήφισμα το οποίο τάχατε ...
εξόργισε το ντουέτο ΜερκοΣαρκοζί αλλά και υποχρέωσε τον “αντάρτη” και “ποπολάρο” της Ευρωπαϊκής δεξιάς κ. Σαμαρά να αναγκασθεί “εκβιαζόμενος” και με “πόνο ψυχής” να συνεργασθεί με τον παλαιό συμμαθητή του για να αποσοβήσουν την καταστροφή της Ελλάδος! 
Μια καταστροφή την οποίοι οι ίδιοι μαζί με τα συντρόφια τους προετοίμαζαν (εδώ και χρόνια) με αριστοτεχνικό και μεθοδευμένο τρόπο! Στον άλλο συνεταίρο τους τον κ. Καρατζαφέρη  τον λεγόμενο και περιστεροκουτσολοχεσμένο ταιριάζει απόλυτα η παροιμία «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» μια και το μεγάλο του όνειρο για συμμετοχή στην εξουσία γίνεται επιτέλους … πραγματικότητα!
Όλα τα δεδομένα λοιπόν συνηγορούν ότι ζούμε στημένες και προκατασκευασμένες καταστάσεις μια και οι Ευρωπαίοι αποδέχονται με ελαφρά τη καρδία τον κ. Παπαδήμο ως φερέγγυο συνομιλητή και εγγυητή (των επερχόμενων δεινών μας)  παραβλέποντας ότι έχει μεγάλη ευθύνη για τα παραποιημένα (όπως λένε οι ίδιοι) οικονομικά στοιχεία με τα οποία μας έβαλαν στην ΟΝΕ του ευρώ!
Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι στην εποχή της τραπεζικής παντοδυναμίας του εν λόγω κυρίου ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!
Συνοψίζοντας τις σκέψεις μου (ευχόμενος να κάνω λάθος) θεωρώ ότι το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο έβαλε τον κ. Παπαδήμο να κάνει την “βρώμικη δουλειά” (υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων του τραπεζιτών) με τα επερχόμενα ακόμα σκληρότερα μέτρα, τις εποπτείες αλλά και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Μετά να είστε σίγουροι ότι θα ξανάρθουν αυτά τα πολιτικά ξόανα να μας υποσχεθούν καλύτερες μέρες θεωρώντας ότι θα έχουμε ξεχάσει τις μεγάλες ευθύνες και τις κακουργηματικές σε πολλές περιπτώσεις πράξεις τους εις βάρος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.