1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

30.9.10

Αναζητείται ... η Αριστερά!

Δικαίως μιλάμε και κριτικάρουμε συνέχεια τα δύο κόμματα εξουσίας τα οποία είναι απόλυτα υπεύθυνα για τα σημερινά μας χάλια....

Είδαμε μάλιστα και την προσπάθεια δύο βασικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ του κ. Πάγκαλου και του κ. Χυτήρη να μας ορίσουν συνυπεύθυνους για τα λάθη τις παραλήψεις και την αβλεψία τους στην διασπάθιση, για να μη πω το κλέψιμο, του δημοσίου χρήματος εδώ και χρόνια από τους επιτήδειους!!!

Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο ερώτημα, υπάρχει άλλη πολιτική λύση εκτός του δικομματισμού;

Σίγουρα όλα θα ήταν αλλιώς αν υπήρχε μια ενωμένη και συγκροτημένη αριστερά η οποία θα άρθρωνε ένα σύγχρονο λόγο πάνω στα προβλήματα της εποχής και θα έδινε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Δυστυχώς όμως η πολυδιασπασμένη Αριστερά ταλανίζεται εδώ και χρόνια με τα δικά της εσωτερικά προβλήματα και δεν έχει πείσει ότι θα μπορούσε να είναι μία αξιόπιστη λύση στα αδιέξοδα της κοινωνίας μας.

Σκέφτομαι ότι τώρα είναι η μεγάλη της ευκαιρία μια και όλοι έχουν νιώσει στο πετσί τους τα αποτελέσματα της πολιτικής ανικανότητας των δύο μεγάλων κομμάτων. Αν την χάσει και τώρα, ίσως μετά να πάψει να έχει και λόγο ύπαρξης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.