1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

7.9.10

Η λέσχη Bilderberg θρηνείs


 Η είδηση ….
 Του James P. Tucker Jr. (American Free Press): Κορυφαίο μέλος της Λέσχης Bilderberg θρηνεί γιατί o «δεξιός λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο» και είναι πιθανό να καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση...
λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού»(«hard-edged nationalism»)
Ο Kupchan μεταφέρει το κλίμα στις συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής την περασμένη άνοιξη, όταν η παγκόσμια ελίτ θρήνησε για τις πολλές αποτυχίες της τα τελευταία χρόνια. "Από το Λονδίνο μέχρι το Βερολίνο στη Βαρσοβία, η Ευρώπη διέρχεται μια επανεθνικοποίηση της πολιτικής ζωής, με τις χώρες να επανακερδίζουν το χαμένο έδαφος της εθνικής κυριαρχίας που κάποτε πρόθυμα θυσιάστηκε για την επίτευξη ενός συλλογικού ιδανικού, έγραψε ο Kupchan στην Post. Ο Kupchan αγωνιά επίσης επειδή ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αρνηθούν να αλλοιωθεί η κουλτούρα τους, από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου.

Ο σχολιασμός …
 Ορίστε οι αποδείξεις για το τι συζητούν και τι οραματίζονται στην περιβόητη λέσχη Bilderberg όπου μια μικρή ομάδα ανθρώπων που σίγουρα έχουν το σύνδρομο του “Αρειανισμού” δηλ. ότι είναι ξεχωριστοί από όλους μας και πρέπει να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις επιθυμίες και τις τρελές τους θεωρίες!
Αρρωστημένα μυαλά που ονειρεύονται να μετατρέψουν όλο τον κόσμο σε ένα παγκόσμιο κράτος το οποίο θα διαφεντεύουν. Ούτε ο Χίτλερ δεν είχε πάει τόσο μακριά την σκέψη του. Αυτοί όμως οι μισάνθρωποι πολεμούν εδώ και χρόνια να το καταφέρουν με τα οικονομικά μέσα που διαθέτουν και τους καβαλημένους (αλλά σε καίριες θέσεις) που απαρτίζουν την οργάνωση τους.
Η κουλτούρα του κάθε λαού σύμφωνα με τα σχέδια τους πρέπει να εξαφανιστεί και για αυτό οι υποτελείς κυβερνήσεις υποβαθμίζουν την παιδεία και μπασταρδεύουν την κοινωνία με τις ορδές των μεταναστών. Πιστεύετε λοιπόν ότι τα τεκταινόμενα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια … είναι τελείως μα τελείως συμπτωματικά;
Όχι φίλες/οι  γιατί και υποβάθμιση της παιδείας με αλλοπρόσαλλες πολιτικές που την έχουν καταρρακώσει έχουμε αλλά και αμέτρητους μετανάστες που πλημμύρησαν κάθε γωνιά της Ελλάδας παραέχουμε.
Χάσαμε τον λογαριασμό πια και δεν ξέρουμε πόσοι μπήκαν και πόσοι μπαίνουνε κάθε μέρα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι όλοι προωθούνται στην Αθήνα μας της οποία πλέον πολλά μέρη αρχίζουν και γκετοποιούνται και σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας όταν διαπιστώσουμε ότι εμείς είμαστε οι ξένοι στην πόλη μας.
Ο Kupchan μπορεί να αγωνιά για τις άλλες χώρες αν πετύχει το σχέδιο αυτό της λέσχης δηλ. να αλλοιωθεί η κουλτούρα των λαών της Ευρώπης από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου αλλά φαντάζομαι για την Ελλάδα να είναι ευχαριστημένος αφού εδώ οι πολιτικοί μας φροντίζουν με την εσκεμμένη και εγκληματική τους αδράνεια το σχέδιο τους να προχωρά κανονικά μια και κατάφεραν κάθε φωνή αγωνίας να την βαφτίσουν εθνικιστική και ρατσιστική απέναντι στους φτωχούς και κατατρεγμένους που ξεκινούν από χιλιάδες μίλια μακριά να καταλήξουνε εδώ!!!
Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία και κάποιοι με έμμεσο τρόπο χρηματοδοτούν αυτά τα καραβάνια των προσφύγων για να έρθουν εδώ για να καταντήσουμε η χώρα της Βαβέλ μια και μέχρι πρότινος είμαστε ο πιο συμπαγής λαός της Ευρώπης από απόψεως θρησκείας και κουλτούρας.
Ας αφυπνιστούμε όλοι! Έστω και τώρα οφείλουμε να καταγγείλουμε και να εξοστρακίσουμε από την πολιτική, τους μισέλληνες που συμμετέχουν σε αυτή την λέσχη και να μη δώσουμε σημασία στους πληρωμένους κονδυλοφόρους και παρουσιαστές που την αγωνία μας για την συνέχεια της ύπαρξης μας θα την βαφτίσουν Εθνικισμό και Ρατσισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.