1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

29.9.10

Αποπροσανατολισμός ή πραγματικό ενδιαφέρον;

Στην χώρα μας εδώ και χρόνια όποτε οι κυβερνήσεις βιώνουν την λαϊκή δυσαρέσκεια, η Παιδεία επιλέγεται και παίζει σαν θέμα πρώτης γραμμής στην επικαιρότητα.
Μεγαλεπήβολα σχέδια για ριζικές αλλαγές, που περιέργως περιλαμβάνουν πάντα την υπόσχεση για πιο εύκολη πρόσβαση των μαθητών στα ανώτατα ιδρύματα!!!
Βαρεθήκαμε πλέον αυτή την κοροϊδία γιατί αν πραγματικά είχαν σκοπό και στόχο την αναβάθμιση της θα μπορούσαν εδώ και χρόνια με διακομματική συμφωνία να έχουν πάρει σοβαρές αποφάσεις οι οποίες θα ήταν υπεράνω των κομματικών κυβερνήσεων!!!
Δυστυχώς όμως η βασική τριάδα που αποτελεί τα θεμέλια μιας χώρας δηλ. η Παιδεία, η Άμυνα και η Οικονομία ποτέ δεν αντιμετωπίστηκα με την πρέπουσα σοβαρότητα.
Αντιθέτως είδαμε να γίνονται πεδία στα οποία τα μεγάλα συμφέροντα είχαν πάντα τον πρώτο λόγο!!!
Θέλοντας λοιπόν και τώρα οι κυβερνώντες να μας αποπροσανατολίσουν...
 και να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας επαναφέρουν για πολλοστή φορά το θέμα της Παιδείας το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι δεν αντέχει πλέον άλλους ερασιτεχνισμούς μια και τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο!!!
Η ελπίδα μας για την συνέχεια της ύπαρξης μας πρέπει να περιλαμβάνει μια μεγάλη ανατροπή σε όλο της το οικοδόμημα με σκοπό σε λίγα χρόνια να φέρει μια άλλη γενιά που δεν θα έχει τα κουσούρια και τις αγκυλώσεις της δικής μας!!!
Κύριοι της κυβέρνησης αν θέλετε να αλλάξετε την επικαιρότητα πείτε μας ας πούμε ότι ... ο κ. Παπανδρέου λόγω ιδιαιτέρων ικανοτήτων που εκτιμήθηκαν παγκοσμίως θα προταθεί για Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε.
Εξάλλου κάτι ανάλογο μας είχατε πει την εποχή που η δημοτικότητα του τότε πρωθυπουργού κ. Σημίτη, έκανε βουτιά προς τα κάτω δηλ. ότι θα προταθεί για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!
Μάλιστα θυμάμαι, σχεδόν μας είχατε πείσει και μια βραδιά που το συζητούσαμε με κάποιους φίλους ένας από την παρέα είπε την γνωστή σε όλους μας ατάκα ... “Το άλλο με το Τοτό το ξέρετε;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.