1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

23.9.10

Το ξεκίνημα της πορείας προς την γνώση!!!


Η είδηση …
Πόλεμος» παρατάξεων για τις εγγραφές Εκπρόσωποι της ΔΑΠ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατήγγειλαν σήμερα επίθεση εξωπανεπιστημιακών με τη χρήση όπλου, υποστηρίζοντας ότι τη συμπλοκή προκάλεσαν μέλη της ΠΑΣΠ, τα οποία και αναμείχθηκαν σε αυτή.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, με αφορμή προηγούμενο διαπληκτισμό μελών των δύο παρατάξεων για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών.
 
Ο σχολιασμός ….
Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Κομματικοί γενίτσαροι προσπαθούν με όλα τα μέσα να φέρουν κοντά στην παράταξη τους, τους νέους φοιτητές.

Ίσως με θεωρείτε υπερβολικό για την λέξη γενίτσαροι που χρησιμοποιώ αλλά πιστεύω ότι είναι η καταλληλότερη για να αποτυπώσω την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί αυτά τα παιδιά για να γίνουν πειθήνια όργανα των κομματικών μηχανισμών οι οποίοι τους τάζουν μελλοντικές θέσεις και αξιώματα που μπορούν να φτάσουν ακόμα και στο βουλευτιλίκι!!!
Η πίεση και η προσφορά εκδούλευσης στον πρωτοετή φοιτητή είναι τρομακτική με το σλόγκαν να πλανάτε στον αέρα ότι αν δεν ενταχθεί στις οργανώσεις τους είναι χαμένος γιατί δεν θα έχει σημειώσεις, βοηθήματα αλλά και την εύνοια κάποιων συγκεκριμένων καθηγητών!!! Από το πρώτο ακόμα έτος μπαίνει στην διαδικασία της μη έντονης προσπάθειας που θα φέρει την κατάκτηση της γνώσης της επιστήμης του μια και του προσφέρονται έτοιμες σημειώσεις και εργασίες που θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος μετά από συστηματική και προσεχτική παρακολούθηση των μαθημάτων!!! Έτσι λοιπόν φίλες/οι ξεκινάνε την φοιτητική τους πορεία τα παιδιά μας πολλά εκ των οποίων αναγκάζονται από την πρώτη στιγμή να διαλέξουν στάνη και να γίνουν μέλη ενός από τα κοπάδια της Π.Α.Σ.Π, της Δ.Α.Π, της Π.Κ.Σ κ.τ.λ παραρτήματα όλα των αποτυχημένων ήδη εδώ και καιρό .... κομμάτων τους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.