1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

14.9.10

Οι Βασιλικότεροι του Βασιλέως!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο πρώην συνδικαλιστής που μετά έγινε επί σειρά ετών και υπουργός του ΠΑΣΟΚ σε ένα πρωινό τηλεοπτικό παράθυρο εκδήλωσε την αποστροφή και την αγανάκτηση του για την ενέργεια του ακτινολόγου που πέταξε το παπούτσι προς τον Πρωθυπουργό. Μάλιστα μόλις είπε το ποίημα του (με έντονο ύφος και τρόπο) και έγραψαν οι κάμερες την ....
αφοσίωση του στον καημένο τον Πρωθυπουργό που εκτέθηκε στο εξωτερικό, τότε θυμήθηκε να εγκατάλειψη το πάνελ προφασιζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρχει με τον γραφικό αυτό τύπο!!!
κ. αναριχοσυνδικαλιστουπουργέ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτός ο τύπος και τι εξυπηρετεί αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κανένας από τους βουλευτές του κόμματος σας δεν είχε το θάρρος μέχρι τώρα να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα προεκλογικά σας ψέματα γιατί είναι σίγουρο ότι αν είχατε πει την αλήθεια τότε, τώρα δεν θα είχατε την πλειοψηφία της Βουλής.
Καλό λοιπόν θα είναι και μόνο για αυτό να πάψετε, εσείς αλλά και οι αβανταδόροι δημοσιογράφοι που σας υποστηρίζουν να μιλάτε για εντολή του λαού γιατί κάθε φορά που το ακούμε μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και αμέσως μας έρχονται στο μυαλό οι προεκλογικές σας ψεύτικες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις “Λεφτά υπάρχουν” “Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α και δεν θα παγώσουμε τους μισθούς”.
Φυσικά πρέπει να σας πω ότι όλοι μας έχουμε καταγράψει…… τις ανύπαρκτες αντιδράσεις σας στους χειρισμούς του Πρωθυπουργού για το θέμα του μνημονίου και θα είμαστε πολύ αυστηροί ειδικά σ’ εσάς τους πρώην συνδικαλιστές που μέσω αυτού αναρριχηθήκατε στα ανώτατα αξιώματα ξεχνώντας τους εργαζόμενους συναδέλφους σας γινόμενοι "Βασιλικότεροι του Βασιλέως"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.